
باشگاه خبرنگاران جوان ؛ پریسا بهرامی- تیمور خالدی اظهار کرد: با توجه به تقارن بهار قرآن با بهار طبیعت، هر روز غذاهای بومی سفره کردستان مناسب افطار به همت بخش خصوصی"خانم منیره امجدیان" و با همکاری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان، برای مسافران و گردشگران نوروزی در محل موزه مردمشناسی خانه کُرد سنندج تهیه و عرضه میشود.
سرپرست معاونت گردشگری کردستان هدف از این اقدام را شناساندن پتانسیلهای گردشگری خوراک در استان عنوان کرد و افزود: سفره بومی کردستان در سه بخش غذاهای اصلی، پیشغذا، دسر و دمنوش از جمله "نان بزلماج و لاساجی، برساق، خوشئاو، حهلوای گولهزهرد، آش قلیه، دمنوشهای ونهتهق و گول پونه، گول بابونه، بهارنارنج و... " برای سفره افطار تهیه و ارائه میشود.