سرپرست معاونت گردشگری کردستان از ارائه غذا‌های بومی و محلی در ماه مبارک رمضان به مسافران نوروزی در استان خبر داد و گفت: این منطقه با طعم‌های اصیل و متنوع، تجربه‌ای خاص از سفره‌های افطار را برای گردشگران به ارمغان می‌آورد.

باشگاه خبرنگاران جوان  ؛ پریسا بهرامی- تیمور خالدی اظهار کرد: با توجه به تقارن بهار قرآن با بهار طبیعت، هر روز غذا‌های بومی سفره کردستان مناسب افطار به همت بخش خصوصی"خانم منیره امجدیان" و با همکاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، برای مسافران و گردشگران نوروزی در محل موزه مردم‌شناسی خانه کُرد سنندج تهیه و عرضه می‌شود.

سرپرست معاونت گردشگری کردستان هدف از این اقدام را شناساندن پتانسیل‌های گردشگری خوراک در استان عنوان کرد و افزود: سفره بومی کردستان در سه بخش غذا‌های اصلی، پیش‌غذا، دسر و دمنوش از جمله "نان بزلماج و لاساجی، برساق، خوش‌ئاو، حه‌لوای گوله‌زه‌رد، آش قلیه، دمنوش‌های ونه‌ته‌ق و گول پونه، گول بابونه، بهارنارنج و... " برای سفره افطار تهیه و ارائه می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.