دومین وقف استان کردستان در سال ۱۴۰۴ با نیت توسعه فعالیت‌های قرآنی و مسجد روستای بلچه‌سور، به ثبت رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان ؛ پریسا بهرامی- حجت‌الاسلام والمسلمین محمد کاروند، مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان، اعلام کرد: در اقدامی خداپسندانه، واقف خیراندیش عبدالله نادرپور، سه اصله درخت گردو را در روستای بلچه‌سور از توابع شهرستان مریوان، با نیت حمایت از فعالیت‌های قرآنی و کمک به مسجد روستا وقف کرده است.

وی افزود: این وقف ارزشمند، دومین وقف ثبت‌شده استان در سال جدید محسوب می‌شود و نشان‌دهنده روحیه خیرخواهانه و ایمان مردم این منطقه است.

مدیرکل اوقاف کردستان ضمن تقدیر از این واقف نیک‌اندیش، تأکید کرد که این گونه موقوفات می‌تواند نقش مهمی در توسعه فرهنگی و مذهبی روستا‌ها داشته باشد و از خیرین خواست تا در این مسیر گام بردارند.

برچسب ها: وقف ، کردستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.