سخنگوی دولت با تاکید به اهمیت ایمنی در سفر‌های نوروزی بر هوشیاری رانندگان برای جلوگیری از تصادفات تاکید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان ـ فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، با تأکید بر اهمیت ایمنی در سفر‌های نوروزی و با اشاره به پویش #نه_به_تصادف گفت: «معمولاً ما احساس می‌کنیم که اتفاقات بد برای ما نیست و برای بقیه رخ می‌دهد، یعنی اغلب آدم‌ها احساس می‌کنند که اتفاق تلخی مثل تصادف برای خودشان نمی‌افتد، برای دیگران اتفاق می‌افتد. ولی اتفاقات از آنچه که ما فکر می‌کنیم به ما نزدیک‌تر هستند و خیلی از اوقات بدون اینکه ما منتظرشان باشیم، آنها در پیچ بعدی منتظر ما هستند.»

وی در ادامه از مسافران نوروزی خواست با دقت، آرامش و بدون خستگی و خواب‌آلودگی رانندگی کنند تا سفری ایمن و نوروزی خوش داشته باشند.

مهاجرانی درباره توصیه به مردم در ایام عید گفت: «از همه خبرنگاران خواسته‌ام که اخبار مربوط به پویش را خیلی جدی منتشر بکنند، چون پویش‌های اینچنینی و انتشار حداکثری‌شان به‌شدت کمک می‌کند.»

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دولت 

برچسب ها: سخنگوی دولت ، تصادف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار