وزیر امور خارجه به منظور دیدار با مقامات الجزایر و گفت‌و‌گو درباره مسائل دو جانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی عازم الجزیره پایتخت این کشور شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه بعد از ظهر امروز- دوشنبه ۱۸ فروردین- در صدر هیأتی سیاسی عازم الجزایر شد.

وزیر امور خارجه قرار است در این سفر با «احمد عطاف» وزیر امور خارجه الجزایر و دیگر مقامات و مسئولان این کشور دیدار و گفت‌و‌گو کند.

پیش از این، اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه در گفت‌و‌گو با خبرنگاران از سفر سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به الجزایر خبر داده بود.

به گفته بقایی، عراقچی در این سفر با مقام‌های ارشد الجزایر دیدار و در مورد گسترش روابط دوجانبه و تحولات مهم منطقه‌ای و بین‌المللی رایزنی و تبادل نظر خواهد کرد.

عراقچی همچنین در آذرماه سال گذشته در حاشیه اجلاس مجمع ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد در پرتغال با عطاف دیدار و درباره موضوعات مهم مورد علاقه طرفین گفت‌و‌گو کرده بود.

وزیر امور خارجه بهمن‌ماه سال گذشته نیز در گفت‌وگوی تلفنی با عطاف، ضمن تمجید از موضع اصولی الجزایر در حمایت از مقاومت مردم فلسطین برای کسب حق تعیین سرنوشت و رهایی از اشغالگری رژیم صهیونیستی، طرح کوچاندن اجباری مردم غزه را در راستای نقشه استعماری محو فلسطین توصیف کرد.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار