معاون نظارت و بازرسی اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: در اسفند ماه سال گذشته طی بازرسی های انجام گرفته در مجموع ۴۶ میلیارد و ۲۳۶ میلیون ریال جریمه برای متخلفان واحدهای صنفی و غیر صنفی در کردستان صادر شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سنا فقیه سلیمانی _ فرزاد سردارزاده اظهار کرد: از یکم تا ۳۰ اسفند در مجموع ۲ هزار و ۹۹ مورد بازرسی از واحدهای صنفی و غیر صنفی در سطح بازار استان صورت گرفته است.

 

وی افزود: با تلاش بازرسان این سازمان در بازرسی های به عمل آمده از واحدهای صنفی و غیر صنفی ۴۶۳ مورد تخلف کشف شده است.

 

سردارزاده افزود: همچنین در این مدت ۳۳۴ مورد گشت مشترک برگزار شد که ۳۰ مورد آن منجر به تشکیل پرونده شد.

 

وی با اشاره به اینکه عمده این تخلفات گران فروشی کم فروشی و عدم درج قیمت بوده یادآور شد: از طریق ستاد خبری ادارات صنعت معدن و تجارت شهرستان های استان ۱۷۴ گزارش مردمی درج شده و در رسیدگی به آنها ۲۰ مورد تخلف احراز که در این زمینه پرونده تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

 

معاون نظارت و بازرسی اداره کل صمت کردستان اظهار کرد: شهروندان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف واحدهای صنفی اعم از کم فروشی گران فروشی عدم درج قیمت و ...... در شهرستان ها و در مرکز استان به اداره کل صنعت معدن و تجارت معرفی کرده یا با سامانه ۱۲۴ صمت کردستان تماس گرفته و موارد تخلف را گزارش کنند. 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.