در پی مذاکرات دیروز ترامپ و پوتین قرار بر این شد هر دو طرف اوکراینی و روسیه ۱۷۵ اسیر آزاد کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که اوکراین ۱۷۵ نظامی اسیر را در ازای آزادی همان تعداد زندانی اوکراینی به روسیه بازگرداند. این تبادل زندانیان در پی گفت‌وگوی دیروز رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترامپ، و همتای روسی‌اش، ولادیمیر پوتین، صورت گرفت. 

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که امارات متحده عربی در این تبادل زندانیان نقش میانجی‌گری بشردوستانه را ایفا کرد. روسیه همچنین ۲۲ زندانی جنگی به شدت مجروح را که نیاز به مراقبت‌های فوری پزشکی داشتند، با هدف نشان دادن «حسن نیت» خود به اوکراین تحویل داد. 

گزارش‌ها حاکی از آن است که نظامیان روسیه در حال حاضر در قلمرو بلاروس هستند و تحت کمک‌های روانی و پزشکی قرار دارند. 

در مکالمه تلفنی ۱۸ مارس ۲۰۲۵، ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ به وضعیت اوکراین پرداخته و بر تلاش برای دستیابی به راه‌حل صلح‌آمیز تأکید کردند. پوتین از تلاش‌های ترامپ برای پایان دادن به جنگ و کاهش تلفات قدردانی کرد. او در مورد آتش‌بس ۳۰ روزه، تأکید کرد که برای اجرای آن باید کنترل مؤثر بر آتش‌بس و توقف بسیج و مسلح‌سازی نیرو‌های اوکراینی برقرار شود.

منبع: ریانووستی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار