زلنسکی انتظار دارد از تماس تلفنی ترامپ با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، مطلع شود.  

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، امروز چهارشنبه اعلام کرد که جزئیات آتش‌بس جزئی را امروز با رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، مطرح خواهد کرد. 

او افزود که انتظار دارد از تماس تلفنی ترامپ با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، مطلع شود. 

زلنسکی در یک کنفرانس مطبوعاتی در فنلاند مدعی شد که اظهارات روسیه «با واقعیت بسیار متفاوت است» و این کشور «آماده پایان دادن به جنگ نیست.» 

به عنوان بخشی از توافق آتش‌بس، پوتین دیروز موافقت کرد که حملات به زیرساخت‌های انرژی اوکراین را متوقف کند، اما زلنسکی ادعا کرد که «۱۵۰ پهپاد در طول شب به زیرساخت‌های انرژی و حمل و نقل حمله کردند.» 

زلنسکی تأکید کرد که اوکراین برای دفاع خود به حمایت بیشتری نیاز دارد تا «فشار بر روسیه برای امنیت و نجات جان مردم» اعمال کند. او تکرار کرد که کی‌یف حاکمیت روسیه بر مناطق اشغالی را به رسمیت نخواهد شناخت و تأکید کرد که این یک «خط قرمز» در مذاکرات صلح است. 

رئیس‌جمهور اوکراین، ولودیمیر زلنسکی و رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترامپ در یک دیدار در کاخ سفید با یکدیگر دچار درگیری لفظی شدند که پایان فاجعه‌باری داشت و واکنش‌های گسترده‌ای را در سراسر جهان به دنبال داشت.

منبع: تاس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار