
مهدی حاجیوند، دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در سهام عدالت در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در خصوص برگزاری مجامع شرکتهای سرمایهگذاری استانی سهام عدالت آبان ماه ۱۴۰۲ بود که شورایعالی بورس مصوبه برگزاری مجامع شرکتهای سرمایهگذاری استانی سهام عدالت را صادر کرد دو استان خراسان شمالی و زنجان هم به عنوان پایلوت برای برگزاری مجامع در مرحله اول انتخاب شدند و در بهمن و اسفندماه مجامع خود را برگزار کردند؛ بنا بود تا ابتدای شهریورماه ۱۴۰۳ تمام مجامع برگزار شود که متاسفانه برخی از شرکتها نتوانستند مجامع خود را برگزار کنند بر این اساس با تصمیم شورای عالی بورس مهلت برگزاری مجامع شرکتهای سرمایهگذاری استانی سهام عدالت تا پایان سال ۱۴۰۳ تمدید شد.
در ادامه این مقام مسئول بیان کرد: در حال حاضر ۱۳ شرکت (استان) خراسان شمالی، زنجان، گیلان، مرکزی، اصفهان، کرمان، کردستان، چهارمحال و بختیاری، قزوین، آذربایجان شرقی، یزد، آذربایجان غربی، کرمانشاه مجامع خود را برگزار کردند.
حاجیوند بیان کرد: از ۳۱ شرکت سرمایهگذاری استانی، استان سمنان را داریم که همچنان هیچ اقدامی برای پذیرش در بورس را نکرده است و دو استان البرز و تهران هم زمان ثبتنام سهام عدالت یک استان بودند و اکنون دارند مراحل اداری خود برای تفکیک طی میکند؛ بنابر این از ۳۱ شرکت سرمایهگذاری استانی ۲۸ استان را به شکل بالقوه داریم که باید مجامع خود را برگزار کنند که کماکان ۱۵ استان مجامع خود را تاکنون برگزار نکردند.