به گفته رئیس پلیس راه شمال استان با افزایش نظارت‌های نامحسوس پلیس راه در ایام نوروز با رانندگان متخلف در این ایام برخوردجدی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران کرمان- سرهنگ علی رضایی گفت: رزمایش طرح ترافیک نوروزی از امروز بیست و پنجم اسفندماه تا پایان تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ همزمان با سراسر کشور اجرا و طرح‌های زیادی در جاده‌های پر تردد و دیگر محور‌ها اجرا می‌شود.

وی با اشاره به هم افزایی و تلاش مضاعف واحد‌های امدادی، خدماتی و پشتیبانی با پلیس راه در محور‌های استان افزود: در این میان تیم‌های نامحسوس پلیس راه در محور‌های اصلی، فرعی و روستایی حضور و استقرار بیشتری خواهند داشت تا از ادامه تردد وسایل نقلیه متخلف و حادثه ساز جلوگیری کنند.

رئیس پلیس راه شمال استان با اشاره به اجرای پویش"نه به تصادفات" و تاکید بر تذکر تخلفات به والدین و راننده‌ها توسط قشر جوان، نوجوان و دانش آموز گفت: در رابطه با توقیف وسایل نقلیه مختلف و حادثه ساز دستورات قاطع قضایی را دنبال می‌کنیم چراکه این اقدام بازدارندگی زیادی دارد.

منبع: پلیس کرمان

برچسب ها: نوروزی ، راننده ها
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.