معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با اشاره به تشدید نظارت‌ها بر بهداشت محیط در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، گفت: در هفته دوم اجرای این طرح، بیش از ۱۹ هزار مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شد و واحد‌های متخلف پلمب شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان ؛  سنا قفیه سلیمانی -دکتر فرزام بیدارپور، معاون بهداشتی این دانشگاه، گزارشی از عملکرد هفته دوم اجرای برنامه مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی و رمضان  تاظهار کرد :  اجرای این برنامه از ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴، گفت: به منظور حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروزی در سراسر استان، ۲۱۳ بازرس بهداشت محیط به مدت ۳۵ روز در قالب این طرح فعالیت می‌کنند.

وی افزود: در این مدت، بازرسان بهداشت محیط با انجام بازرسی‌های روتین، تشکیل اکیپ‌های نظارتی و گشت‌های مشترک، نظارت بر مراکز تهیه، طبخ، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی، شبکه‌های آبرسانی شهری و روستایی را تشدید می‌کنند. همچنین از فعالیت میزان بهداشتی تحت پوشش دفاتر خودکنترلی و خوداظهاری نیز استفاده می‌شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، عملکرد هفته دوم اجرای برنامه (۱۸ تا ۲۴ اسفند) را شامل بازرسی از ۷۰۰۶ واحد تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، ضبط و معدوم‌سازی ۱۹۱۳۱ کیلوگرم مواد غذایی غیرمجاز و تاریخ مصرف گذشته، نمونه‌برداری از ۱۵۷ مورد نان و مواد غذایی، نمونه‌برداری از ۵۳۸ مورد آب شرب مصرفی، بازرسی از ۳۴۴ سامانه آبرسانی، انجام ۲۷۲ مورد بازرسی مشترک با ارگان‌های مرتبط، برگزاری ۱۶ برنامه آموزشی برای ۱۶۴ نفر از اصناف و کارکنان ذیربط، صدور ۱۶۳۵ اخطاریه بهداشتی و معرفی ۶۸ متخلف به مراجع قضاییپلمب ۳۶ مکان متخلف عنوان کرد.

بیدار پور  اعلام کرد: سامانه شکایات مردمی بهداشت ۱۹۰ به صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به مسافران نوروزی و مردم استان کردستان است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.