
باشگاه خبرنگاران جوان- حسین عطارچی گفت: استان گلستان با داشتن ۱۴ زنجیره تولید گوشت مرغ، به عنوان استان زنجیرههای تولید گوشت مرغ در کشور شناخته میشود و بیش از نیمی از تولید گوشت مرغ استان از طریق این زنجیرهها صورت میپذیرد.
عطارچی با اشاره به رتبه اول تولیدکنندگان گوشت مرغ استان در تولید گوشت مرغ کشتار شده در کشتارگاههای استان، تصریح کرد: جوجهریزی محقق شده در استان و تولید گوشت مرغ متعاقب آن، حدود ۱۱ درصد از تولید گوشت مرغ کشور را شامل میشود که این امر استان گلستان را در رتبه دوم کشوری قرار داده است.
وی از خرید بیش از ۳۲۰۰ تن گوشت مرغ از طریق تهاتر با نهادههایی نظیر ذرت و کنجاله سویا توسط اداره کل پشتیبانی امور دام استان گلستان خبر داد و افزود: این اقدام در راستای حفظ ذخایر استراتژیک و حمایت از تولید گوشت مرغ صورت پذیرفته است.
منبع: جهاد کشاورزی