فریده شجاعی به دلیل عضویت در هیئت مدیره فدراسیون فوتبال و باشگاه استقلال نمی‌تواند به صورت همزمان در این دو سمت فعالیت کند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سجاد هدایت پور - انتخابات فدراسیون فوتبال یازدهم اسفندماه برگزار شد و مهدی تاج به عنوان برای چهار سال دیگر به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب شد. او برای نواب رئیس اول و دوم خود مهدی محمدنبی و حیدر بهاروند را معرفی کرده بود که هردوی آن‌ها از مجمع فدراسیون رای لازم را گرفتند.

فریده شجاعی نیز به عنوان نایب رئیس بانوان معرفی شده بود که او نیز در مجمع رای لازم را به دست آورد، اما او پیش از انتخابات فدراسیون فوتبال به عنوان عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال منصوب شده بود و او همزمان نمی‌تواند هردو سمت را داشته باشد.

سه روز پیش نیز طهمورث حیدری عضو هیئت رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص حضور همزمان فریده شجاعی به عنوان نایب رئیس فدراسیون فوتبال و عضو هیئت رئیسه باشگاه استقلال گفت: خانم فریده شجاعی سوابق خوب و درخشانی دارند که می‌توانند مثمرثمر باشند. امیدوارم با حضور وی بتوانیم فوتبال بانوان را توسعه ببخشیم.

او ادامه داد: شجاعی خودش به قانون اشراف کامل دارد و می‌داند فردی که عضو هیئت رئیسه و نایب رئیس فدراسیون فوتبال است نباید در باشگاهی سمت داشته باشد و این موضوع تعارض منافع دارد.

۱۲ روز از برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال گذشته است و تاکنون مهدی تاج و فریده شجاعی در این خصوص اظهار نظری نکرده‌اند، اما با توجه به اهمیت سمت نایب رئیسی بانوان باید هرچه زودتر تکلیف این سمت مشخص شود که آیا شجاعی مایل به کار در استقلال یا فدراسیون فوتبال است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار