فرمانده انتظامی کشور گفت: ۱۰ درصد رانندگان تخلفات حادثه ساز دارند و این افراد متخلف اراده خود را به ۹۰ درصد دیگر تحمیل می کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان -  سردار احمدرضا رادان در نشست فرماندهان پلیس راهور با حضور رئیس جمهور که امروز دوشنبه برگزار شد، اظهار داشت: سالیانه بیش از ۶۰۰ میلیارد کیلومتر پایش سفری یا غیرسفری با وجود ۶۹۵ هزار کیلومتر جاده، ۵۳ میلیون راننده و ۴۱ میلیون وسیله نقلیه در کشور داریم .

وی با بیان اینکه نقش همکاران ما در راهنمایی و رانندگی، نیروی انتظامی، اورژانس و هلال احمر بی بدیل است، افزود: اگر این نقش‌ها نبود و برنامه کاهش تصادفات را نداشتیم سالانه ۶۰ هزار کشته را تجربه می‌کردیم.

سردار رادان ادامه داد: سیر جلوگیری از افزایش تصادف به جایی رسید که به ۱۹ هزار کشته و یک بار نیز به عدد ۱۶ هزار نفر رسیدیم در حالی که زمانی ۲۸ هزار کشته را تجربه کرده بودیم.

فرمانده انتظامی کشور تصریح کرد: خوشحال نیستیم از ۲۸ هزار به ۱۹ هزار رسیدیم چرا که این عدد خیلی بالاست و در شأن مردم و نظام نیست؛ بنابراین باید جدی‌تر، پرتلاش‌تر و جهشی‌تر حرکت کنیم و هماهنگی دستگاه‌های مرتبط می‌توانند کمک‌های خوبی کند.

وی یادآور شد: شهید رئیسی در این موضوع بسیار فعال بود و خواسته‌اش در یک برنامه پنج ساله کاهش ۵۰ درصدی تلفات جاده‌ای بود؛ در دوره دکتر پزشکیان نیز افق جدیدتری باز شد و پویش «نه به تصادفات» راه‌اندازی شد؛ وقتی نه به تصادف در دل و ذهن مردم و مسئولان جا بگیرد، یک اطمینان خاطر به وجود می‌آید و خدمت بیشتر خواهد شد.

ارائه سالانه ۲۲۰ میلیون خدمت به مردم

سردار رادان در این نشست خدمات پلیس در حوزه شماره گذاری، صدور گواهینامه، اجرائیات، رسیدگی به تصادفات و حوادث ترافیکی را برشمرد و اظهار داشت: سالیانه نزدیک به ۲۲۰ میلیون خدمت به مردم انجام می‌شود و اگر این آمار را در کنار حوزه عملیات بگذاریم، نشان می‌دهد همکاران ما در راهنمایی و رانندگی فعال هستند و اراده‌شان هیچوقت سست نمی‌شود؛ آنها در جاده و سرما یخ می‌زدند یا در گرما، گرما زده می‌شدند اما می‌ایستادند.

وی با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی که فرمودند «وقتی قصه تصادفات را می‌شنوم غصه‌ام می‌شود و تلاش کنید آمار تصادفات را به حداقل برسانید»، گفت: حادثه‌ها پیامد و اثرات هولناکی بر خانواده و اطرافیان افراد آسیب دیده می‌گذارد؛ یکبار برای همیشه باید موضوعات هوشمندی، خودروی متصل و قانون و مقررات را حل کنیم.

فرمانده انتظامی کشور افزود: در این شرایط هزینه‌های اورژانس پایین می‌آید و تراز احساس امنیت بالا می‌رود و مساله خودروی متصل می‌تواند انقلابی در کنترل وسیله نقلیه به وجود بیاورد و در یک حرکت جهادی این ناوگان پر رفت و آمد را به کنترل در بیاوریم.

به گفته وی، جزو کشورهایی هستیم که در حوزه تخلفات راهنمایی و رانندگی کمترین جرایم را داریم چرا که راننده متخلف احساس می‌کند هزینه تخلفش آنقدر نیست که بازدارنده باشد و باید روی این موضوع کار کنیم و نتیجه بگیریم تا بتوانیم در حوزه‌های مختلف اقدامی انجام دهیم که سزاوار مردم باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار