فرمانده انتظامی خدابنده از کشف زمین خواری در این شهرستان خبر داد و گفت: ۱۱ هکتار و ۶ هزار مترمربع از اراضی ملی در روستای پابند به ارزش ۲۳ میلیارد ریال خلع ید شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ محسن غنیمتی گفت: در طرح ارتقای امنیت اجتماعی و برخورد با مجرمان و مخلان امنیت اقتصادی، ماموران پاسگاه انتظامی بولاماجی با هماهنگی و همکاری مقام قضایی و اشرافیت و هوشمندی بالای خود از یک مورد زمین خواری در روستای پابند مطلع شده و موضوع را در دستور کار قرار دادند.

وی اظهار داشت: ماموران پس از اطمینان از درستی موضوع، طی هماهنگی با مرجع قضایی به همراه کارشناسان در محل حضور یافته و با انجام تحقیقات میدانی دریافتند متهم ۱۱ هکتار و ۶ هزار مترمربع زمین از مراتع متعلق به اداره منابع طبیعی را به صورت غیرقانونی تصرف و آن را به زمین کشاورزی تبدیل و اقدام به کشت محصول کرده است.

فرمانده انتظامی شهرستان خدابنده با بیان اینکه ارزش این قطعه زمین ۲۳ میلیارد ریال برآورد شده است، تصریح کرد: در این خصوص اسناد و مدارک و مستندات لازم جمع آوری و زمین موصوف از وی خلع و به عرصه ملی بازگردانده شد.

منبع: پلیس زنجان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.