
باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ محسن غنیمتی گفت: در طرح ارتقای امنیت اجتماعی و برخورد با مجرمان و مخلان امنیت اقتصادی، ماموران پاسگاه انتظامی بولاماجی با هماهنگی و همکاری مقام قضایی و اشرافیت و هوشمندی بالای خود از یک مورد زمین خواری در روستای پابند مطلع شده و موضوع را در دستور کار قرار دادند.
وی اظهار داشت: ماموران پس از اطمینان از درستی موضوع، طی هماهنگی با مرجع قضایی به همراه کارشناسان در محل حضور یافته و با انجام تحقیقات میدانی دریافتند متهم ۱۱ هکتار و ۶ هزار مترمربع زمین از مراتع متعلق به اداره منابع طبیعی را به صورت غیرقانونی تصرف و آن را به زمین کشاورزی تبدیل و اقدام به کشت محصول کرده است.
فرمانده انتظامی شهرستان خدابنده با بیان اینکه ارزش این قطعه زمین ۲۳ میلیارد ریال برآورد شده است، تصریح کرد: در این خصوص اسناد و مدارک و مستندات لازم جمع آوری و زمین موصوف از وی خلع و به عرصه ملی بازگردانده شد.
منبع: پلیس زنجان