جانشین فرمانده سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان به بحث آبرسانی به مناطق محروم توسط بسیج سازندگی استان اشاره کرد و گفت: طبق تفاهم‌نامه در قرارداد اول به ۵۷ روستا آبرسانی شد و ۱۵۷ روستا هم در قرارداد دوم هدف‌گذاری شده است.

سرهنگ محسن سهندی روز پنجشنبه در جلسه بسیج سازندگی استان زنجان گفت: تفاهم‌نامه‌ای برای همکاری در حوزه محرومیت‌زدایی و پیشرفت منطقه بین قرارگاه امام حسین(ع) و استان زنجان منعقد شده است.

وی اضافه کرد: این تفاهم‌نامه شامل ۱۱ موضوع اصلی است که به بررسی مسائل مختلف از جمله مسکن، آب‌رسانی روستایی، اشتغالزایی، راههای روستایی، آبخیزداری، احیای قنات، رفع معضلات حاشیه‌نشینی، درختکاری، مدیریت پسماند و خوابگاه‌ها می‌پردازد.

این مسئول ادامه داد:در اسفند ماه ۱۴۰۱، سردار آبرومند فرمانده قرارگاه امام حسن(ع) به همراه استاندار وقت و فرمانده سپاه استان زنجان در جلسه‌ای این تفاهم‌نامه را امضا کردند.

وی گفت:همکاری نزدیک با مجموعه آب و فاضلاب و مشارکت مردم در پروژه‌ها از دیگر نکات مهم این تفاهم‌نامه است.

این مسئول ادامه داد:با وجود پیشرفت‌ها برخی از منابع و تجهیزات لازم هنوز جذب نشده است و نیاز به تقویت نیروی انسانی و تجهیزات وجود دارد.

سهندی با بیان اینکه در حوزه مسکن، اقدامات اولیه انجام شده اما هنوز زمین‌های لازم تأمین نشده است، افزود: همچنین، در زمینه جمع‌آوری معتادان و نگهداری آنها، اقداماتی صورت گرفته و اعتبارات لازم از سوی سپاه تأمین شده است.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.