مدبر گفت:  ایران در این زمانی که میبیند اروپا در سیاست خارجی آمریکا هیچ جایی ندارد نباید زمان خود را تلف مذاکره با تروئیکای اروپایی کند.‌

روح الله مدبر کارشناس مسائل سیاست خارجی در گفت‌و‌گو باباشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به اظهارات ضد ایرانی گروسی بیان کرد: مصاحبه و مواضع ضد ایرانی آژانس انرژی هسته‌ای علیه ایران حاصل ارسال پیام‌های ضعف از سوی عوامل غرب‌گرا در ایران است.   ما بار‌ها تاکید کردیم که وقتی شما پیام ضعف به خارج منتقل میکنید طرف غربی از این موضوع سوء استفاده میکند. برای همین گروسی وقتی وارد ایران میشود هم مواضع خصمانه علیه تهران مطرح میکند و این در راستای همون نقشه راهی است که اسرائیلی‌ها و انگلیسی‌ها برایش طراحی کردند.
 
وی ادامه داد: در حالی که سه شنبه آقای لاوروف وارد تهران شد و نشست و مذاکرات بسیار مهمی با طرف ایرانی داشت و طرف روسی بار‌ها از ایران در آژانس حمایت کرده و در مذاکره تلفنی اخیری که هفته گذشته بین آقای پوتین و ترامپ بود  آقای پوتین به ترامپ اعلام کرد که ایران سیاست استفاده از فناوری هسته‌ای صلح‌آمیز دارد بنابراین تهران باید به جای ارسال پیام ضعف و جلسه گذاشتن با تروئیکای اروپایی که حتی از سیاست خارجی ترامپ هم حذف شده‌اند باید تعاملات خود را با روسیه تعمیق کند و از این ظرفیت برای فشار به انرژی هسته‌ای استفاده کند.

مدبر افزود: انگلیس در تلاش بسیار زیادی است تا روابط ایران و روسیه دچار خدشه شود، زیرا به خوبی میداند که اگر این روابط تقویت شود از ظرفیت‌های سیاسی روسیه نیز ایران بهره‌مند خواهد شد.  ایران در این زمانی که میبیند اروپا در سیاست خارجی آمریکا هیچ جایی ندارد نباید زمان خود را تلف مذاکره با تروئیکای اروپایی کند. تروئیکای اروپایی میخواهند با اتلاف زمان فضا را به سمتی ببرند که مکانیزم ماشه را قبل از اکتبر فعال کنند و این طرحی انگلیسی است تا تهران را بر سر مذاکره‌ای بنشانند که تنها باشد و منافعی هم برایش در بر نداشته باشد.
آنها میخواهند با حذف روسیه و چین که متحدان ایران هستند ایران را بر سرمذاکره‌ای بنشانند که حداکثر امتیازات را از ایران بگیرد.

کارشناس مسائل سیات خارجی بیان کرد: در هر مذاکره‌ای که ایران با ترویکای اروپایی دارد باید متحدانش نیز حضور داشته باشند.  هرگز روس‌ها در مذاکرات با آمریکا مساله ایران را دخیل نمیکنند. عده‌ای در ایران دارند این خطا را مطرح میکنند که ایران را از روسیه جدا کند. هرچه تنش روسیه و آمریکا کاهش یابد به نفع ایران است، زیرا در این صورت روس‌ها از ایران حمایت خواهند کرد. نمونه این امر هم زمانی ابتدای ریاست جمهوری بایدن است که هنوز این سطح تنش بین دو کشور وجود نداشت و پوتین قاطعانه از ایران دفاع کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۴ ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
بیش از 9 میلیون ایرانی را کشتند
اون وقت هنوز دولت مردان به این باور نرسیدند که این کشور لعنتی عنگلستان نمی خواهد ایران و ایرانی زنده باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۲ ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
عنگلستان همواره در تلاش بوده که ایران و ایرانی را از بین ببره
اینکه این کشور لعنتی هنوز توی ایران سفارتخانه داره جای سوال هست .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۲۷ ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
اصل و ادامه ی حیات انگلی انگلیس تفرقه بینداز و حکومت کن بوده و هست. مهم درس و عبرت گرفتن از تاریخ است.
آخرین اخبار