خیل جمعیت در تشییع پیکر شهیدان «نصرالله» و «صفی الدین» به‌گونه‌ای بود که تا به امروز در لبنان حضور چنین جمعیتی برای تشییع پیکر افراد دیگر سابقه نداشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد حسین نیک‌خوی متین - ما به عهدی که با تو بستیم، هستیم. این جمله کوتاه مهمترین پیام روزی تاریخی در لبنان و خیابان حاج قاسم سلیمانی بیروت بود؛ جایی که میلیون‌ها نفر آمدند، ساعت‌ها ماندند و در شرایطی که از مدت‌ها قبل با تهدیدات فراوانی از طرف صهیونیست‌ها نیز مواجه شده بودند و حتی در زمان تشییع پیکر رهبران بزرگ جبهه مقاومت با حضور جنگنده‌های صهیونیست‌ها بار‌ها تهدید این رژیم جنایتکار را مشاهده کردند. اتفاقی که نشان داد رژیم صهیونیستی از قدرت حزب‌الله می‌ترسد.

با همه مشکلات و تهدیدات، اما مردم آمدند و رهبران بزرگ جبهه مقاومت، شهید سید حسن نصرالله و شهید سید هاشم صفی الدین را به مقصد مرقد مطهرشان بدرقه کردند.

خیل جمعیت به نحوی بود که تا به امروز در لبنان حضور چنین جمعیتی برای تشییع پیکر هیچ فردی سابقه نداشته است. جمعیتی که نه تنها از لبنان بلکه از بسیاری از کشور‌ها در تمامی جهان خود را به بیروت و خیابان حاج قاسم رسانده بودند. آمدند تا اعلام کنند حزب الله و مقاومت همچنان زنده است. مقاومتی که رهبران بزرگی را از دست داده، اما راه رهبرانش پابرجا مانده است و هستند جوانانی که می‌توانند با قدرت‌ بیشتر این راه سخت را ادامه دهند و مسیر جدید را برای جبهه مقاومت در تقابل با دشمن جنایتکار صهیونیستی و استکبار جهانی ایجاد کنند.

این حضور به قدری مهم بود که رسانه‌های غربی نیز نمی‌توانستند مقابل آن سکوت کنند و به عظمت آن اشاره نکنند.

تشییع پیکر سید حسن نصرالله در بیروت

شبکه خبری سی‌ان‌ان با اشاره به اینکه مراسم تشییع شهید سیدحسن نصرالله با حدود پنج ماه تاخیر در حال برگزاری است، نوشت: این رویداد بزرگ با هدف «نمایش قدرت» حزب‌الله برگزار شده است.

این شبکه خبری در بازتاب این مراسم باشکوه گزارش داد: ده‌ها هزار عزادار به بزرگ‌ترین ورزشگاه بیروت، جایی که مراسم آغاز می‌شود، رفتند و خیابان‌های اطراف را پر کردند. یک کاروان بزرگ، خودروی حامل تابوت رهبر مبارز فقید را به سمت آرامگاهی که در جنوب بیروت ساخته شده است، همراهی می‌کند.

خبرگزاری انگلیسی رویترز با اشاره به حضور گسترده مردم در مراسم تشییع دبیرکل شهید حزب‌الله لبنان اعلام کرد: «برگزاری مراسم تشییع گسترده برای سیدحسن نصرالله و حضور ده‌ها هزار نفر در این مراسم، یک نمایش قدرت بود.»

رویترز همچنین به نقش سید مقاومت بر تبدیل حزب‌الله لبنان به «نیروی نظامی با نفوذ در خاورمیانه» اذعان کرد و نوشت: «برگزاری مراسم تشییع گسترده برای سیدحسن نصرالله و حضور ده‌ها هزار نفر در این مراسم، یک نمایش قدرت بود.»

«حسن نصرالدین» یک مرد لبنانی در گفت‌و‌گو با این خبرگزاری انگلیسی تأکید کرد: «ما ممکن است از لحاظ انسانی افرادی را از دست داده باشیم، اما ارزش مقاومت را از دست نداده‌ایم، مقاومت زنده است.»

پیشتر شبکه المیادین خبر داد که سازمان‌دهندگان مراسم تشییع شهیدان نصرالله و صفی‌الدین در بیروت، برآورد کرده‌اند که در این مراسم یک میلیون و چهارصد هزار نفر شرکت کرده‌اند.

سید حسن نصرالله

علاءالدین بروجردی، نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با شبکه خبر در ارتباط با حضور پر شور مردم در مراسم تشییع شهید سید حسن نصرالله و شهید هاشم صفی الدین، اظهار کرد: در شرایط ویژه منطقه و لبنان آن هم بعد از این حوادث متعدد، نمایش قدرت از طرف حزب الله لبنان صورت گرفت و یک اعلام وفاداری از طرف ملت لبنان، جبهه مقاومت و دوست‌داران این مردم بزرگ در منطقه را دیدیم و انصافا از تشییع‌های بی‌نظیر در لبنان و کم‌نظیر در منطقه بود.

این نماینده مجلس بیان کرد: روز گذشته نشان داده شد که همچنان این مردان -بزرگ سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی الدین- زنده و در افکار عمومی حاضر هستند و بی‌تردید هزاران جوان لبنانی راه آنها را طی می‌کنند.  

نماینده مجلس شورای اسلامی معتقد است: نکته مهم این بود که تشییع‌های نمادین در بسیاری از کشور‌ها از جمله هند، عراق و یمن برگزار شد و نشان داده شد که این مرد بزرگ همچنان زنده است و در آینده ده‌ها سید حسن نصرالله دیگر را می‌بینیم که تربیت خواهند شد و این پرچم همچنان برافراشته خواهد ماند.

بروجردی در پایان بیان کرد: کسی که برای خدا زندگی می‌کند و در رفتارش خلوص وجود دارد، خداوند عشق و علاقه او را در میان سایر انسان‌ها قرار می‌دهد. زندگی سید حسن زندگی عادی نبود و ماه‌ها خانواده خود را نمی‌دید و زندگی امنیتی داشت، اما برای او مهم این بود که رسالت عظیم الهی را با همه وجود به سر منزل مقصود برساند و در این موضوع بسیار دقیق عمل کرد. دشمن فکر می‌کند با شهادت این بزرگان ماجرا‌ تمام می‌شود، اما این تفکر غلط است؛ به این دلیل که مقاومت در دل توده‌های مردمی وجود دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
India
ناشناس
۱۴:۱۹ ۰۶ اسفند ۱۴۰۳
ما با کسی عهد و پیمانی نبستیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۴ ۰۶ اسفند ۱۴۰۳
روحت شاد سید عزیز راهتان ادامه دارد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۹ ۰۶ اسفند ۱۴۰۳
دلار چنده امروز
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۷ ۰۶ اسفند ۱۴۰۳
ای شهید مقاومت شهادتت مبارک پایبند عهدمان هستیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۹ ۰۶ اسفند ۱۴۰۳
خدا لعنت کنه اون کسی رو که تلفن روی سید بزرگوار قطع کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۹ ۰۶ اسفند ۱۴۰۳
شما هیچ عهدی با ملت ندارید بجز تامین رفاه مردم!!!

چیتون درسته ؟؟
مدرستون که همیشه تعطیله
آب و برق و گاز و اینترنت که نداریم
خرج ده تاکشور دیگرم دارید از جیب ما میدزدید
خودتونم جدا میدزدید
بس نیست؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۳ ۰۶ اسفند ۱۴۰۳
درود خدا بر شهید نصرالله و شهید صفی الدین........
آخرین اخبار