مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زاهدان از تولید افزون بر ۳۷۶۰ تن گوشت مرغ در این شهرستان خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از ۲ میلیون و ۸۹ هزار قطعه جوجه‌ریزی در ۲۶ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی انجام شده است.  

مهدی شهرکی اظهار داشت: این میزان جوجه‌ریزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲.۶ درصد رشد داشته و تولید گوشت مرغ به تدریج به بازار مصرف عرضه شده است.   

وی همچنین از برنامه‌ریزی برای خوداتکایی در تولید گوشت مرغ خبر داد و افزود: با سرمایه‌گذاری بیش از ۳۱۹۰ میلیارد ریال، ۱۵ واحد صنعتی جدید پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت ۶۳۸ هزار قطعه در حال احداث است. این پروژه‌ها با مشارکت بخش خصوصی شهرستان زاهدان اجرایی می‌شود.   

شهرکی میانگین پیشرفت فیزیکی واحد‌های در دست اجرا را بین ۲۰ تا ۸۰ درصد اعلام کرد و تأکید کرد: این اقدامات گامی مهم در جهت افزایش تولید و تأمین نیاز‌های داخلی منطقه است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار