استاندار گیلان با بیان اینکه فضای مجازی نسل جدید را دچار مشکل کرده است، بر لزوم آشنایی جوانان و نوجوانان با فرهنگ کتابخوانی تأکید کرد.

هادی حق‌شناس، استاندار گیلان امروز در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی که در سالن اجتماعات اداره کل کتابخانه‌های استان برگزار شد با تأکید بر ایجاد فضای کتابخوانی در تمامی شهرستان‌ها گفت: اگر شهرستانی کتابخانه عمومی نداردد، می‌توان از طریق طرح مولدسازی، مدارس بلااستفاده را در اختیار اداره کل کتابخانه‌ها قرار داد و مسئولیت اصلاح، تأمین و نگهداری و همچنین تجهیز آن برعهده نهاد کتابخانه‌های عمومی باشد.

او مبنای دانایی نوجوانان و جوانان را کتابخوانی دانست و افزود: در قرآن به خواندن بسیار تأکید شده، زیرا یکی از راه‌های توسعه و بدون شک مبنای دانایی و دانش کتابخوانی است.

استاندار گیلان تصریح کرد: در کشور برخلاف توسعه ابزار آموزش، کیفیت آموزش رشد نداشته و فضای مجازی نسل جدید را دچار مشکل کرده است، از این رو باید جوانان و نوجوانان را با فرهنگ کتابخوانی بیش از پیش آشنا کنیم.

حق شناس همچنین با تأکید بر ارائه تسهیلات و امکانات لازم برای توسعه سرانه کتابخوانی در گیلان گفت: هیچ چیزی جای کتاب، کلاس و معلم را نمی‌گیرد از این رو دولت از همه ظرفیت خود برای توسعه سرانه کتابخوانی در این استان استفاده خواهد کرد.

او با بیان اینکه شایسته شهر فرهنگی رشت نیست که فقیرترین سرانه کتابخانه‌ها در کشور را داشته باشد، ابراز امیدواری کرد: با راه اندازی کتابخانه عمومی مرکزی رشت، سرانه فضای کتابخانه استان، به میزان ۳۰ درصد افزایش یاید.

منبع: روابط عمومی استانداری گیلان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.