
باشگاه خبرنگاران جوان ؛ سمیه بشارتی _ ولی جهانی ، مدیر کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی گیلان گفت: برپایی جشنواره های متعدد از خوراک و صنایع دستی استان از برنامه های این اداره کل شمرده می شود.
جهانی گفت : دهمین جشنواره ملی رشته خشکار در طاهر گوراب جمعه۱۰ اسفند برگزار می شود.
مدیر کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی گیلان گفت: رشته خشکار شیرینی محلی گیلان است که نخستین بار در گسگر محله طاهرگوراب شهرستان صومعه سرا پخته شد.
جهانی با بیان اینکه پخت این شیرینی محلی قدمتی ۳۰۰ ساله دارد، افزود: رشته خشکار اگر چه در طول سال به تناوب پخت و عرضه می شود اما در ماه مبارک رمضان پای ثابت سفره های افطاری است.
وی گفت: در برخی از کتاب ها از این شیرینی با عنوان شیرینی رشتی هم نام برده شده است.
این شیرینی سنتی با آرد برنج، مغز گردو، شکر و ادویه جات تهیه و درماه مبارک رمضان مصرف می شود.