رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر با اشاره به پیش‌بینی وضعیت جوی ناپایدار و بارش برف در هفته جاری، هرگونه صعود به ارتفاعات را بسیار خطرناک دانست.

بابک محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به پیش‌بینی وضعیت جوی ناپایدار و بارش برف در هفته جاری گفت: هرگونه سفر و صعود به ارتفاعات بازی با آتش است.

وی تأکید کرد: این هشدار به‌ویژه برای رانندگانی که قصد دارند از مسیر‌های کوهستانی و برف‌گیر عبور کنند، بسیار حیاتی است.

رئیس سازمان امداد و نجات افزود: متاسفانه به رغم هشدار‌های هلال احمر باز شاهد بی‌توجهی عده‌ای به این هشدار‌ها هستیم که این بی‌توجهی موجب بروز مشکلات و حوادث خطرناک خواهد شد.

محمودی در پایان مجدد از کوهنوردان درخواست کرد که تا اطلاع ثانوی از صعود به ارتفاعات برای حفظ جان‌شان خودداری کنند.

منبع: جمعیت هلال احمر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار