در آستانه ماه رمضان و عید نوروز و افزایش تقاضای خرید مواد خام دامی، نظارت بهداشتی بر تمامی مراکز عرضه محصولات مرتبط با دام و طیور تشدید می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، فریناز حسین جانی_ محمود زین الدینی گفت:  با توجه به در پیش بودن ماه رمضان ودعید نوروز و افزایش تقاضای خرید مواد خام دامی، نظارت بهداشتی بر تمامی مراکز عرضه محصولات مرتبط با دام و طیور تشدید می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این طرح از ۱۱ اسفند ماه امسال آغاز شده است و تا ۱۱ فروردین ماه سال ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت، افزود: در این طرح روزانه ۶ تیم ثابت مستقر در محل شبکه دامپزشکی و بخش‌های تابعه، ۸ تیم سیار نظارتی در سطح شهرستان و ۲۰ نفر بازرس بهداشتی در کشتارگاه‌های دام و طیور در ۲ شیفت صبح و عصر فعال می‌باشند.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان بیان کرد: با هدف اجرای این طرح، کارگاه‌های بسته بندی مواد خام دامی، مراکز عرضه گوشت و مرغ و ماهی، سردخانه‌های نگهداری مواد پروتئینی، رستوران‌ها، کبابی‌ها و مراکز تهیه غذا، کشتارگاه ها، کارخانه‌های خوراک دام و طیور و خودرو‌های حمل مواد خام دامی به طور مستمر مورد بازدید و رصد بهداشتی قرار می‌گیرند. 

وی از شهروندان خواست محصولات خام دامی مورد نیاز خود را تنها از مراکز مجاز و بهداشتی تحت نظارت دامپزشکی تهیه کرده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف در این زمینه مراتب را از طریق شماره تلفن ۰۳۴۳۲۱۳۴۳۶۶ برای رسیدگی به شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان اطلاع دهند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.