صدراعظم آلمان پیش از نشست پاریس گفت که اروپایی‌ها باید در مذاکرات صلح اوکراین مشارکت داشته باشند و تاکید کرد که نتیجه‌ای بدون حضور ما کارساز نخواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مهدی سیف تبریزی -  اولاف شولتس، صدراعظم آلمان روز یکشنبه اعلام کرد که اروپایی‌ها از هیچ روند صلحی که کیف را در تصمیم‌گیری‌ها مستثنی کند یا خواستار غیرنظامی شدن اوکراین باشد، حمایت نخواهند کرد.

«اوکراین باید یک کشور دموکراتیک و مستقل باقی بماند - هیچ تصمیمی نمی‌توان بالای سر آن‌ها گرفت. ما به عنوان اروپایی‌ها اجازه نمی‌دهیم این اتفاق بیفتد».

شولتس تایید کرد که امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه، روز دوشنبه در پاریس میزبان نشستی از رهبران اروپایی خواهد بود تا درباره تحولات اخیر و مذاکرات آینده  آمریکا و روسیه با موضوع اوکراین گفت‌و‌گو کنند.

ما دقیقاً برای توافق در مورد این موضوع ملاقات خواهیم کرد که به کسی اجازه ندهیم که اوکراین را غیرنظامی کند. برعکس، به یک ارتش بسیار قوی نیاز دارد تا دیگر مورد حمله قرار نگیرد.

شولتز همچنین تاکید کرد که اروپایی‌ها باید در مذاکرات صلح اوکراین با توجه به موقعیت آنها به عنوان حامیان اصلی اقتصادی و نظامی این کشور مشارکت داشته باشند.

 شولتس گفت: ما اروپاییان بیشتر از ایالات متحده اوکراین را حمایت کرده‌ایم. «البته، ما باید در این مورد نظر داشته باشیم. هیچ تضمین امنیتی وجود نخواهد داشت که توسط ما ایجاد نشده باشد و ما آن را نپذیریم و اجرا کنیم.»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا هفته گذشته بدون مشورت با اروپایی‌ها، مستقیماً با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه درباره روند صلح در اوکراین گفت‌و‌گو کرد. کیت کلوگ، فرستاده ویژه ترامپ در امور روسیه و اوکراین، در جریان کنفرانس امنیتی مونیخ در آخر هفته گفت که اروپایی‌ها برای گفت‌و‌گو‌های برنامه ریزی شده آمریکا و روسیه درباره صلح اوکراین دعوت نخواهند شد.

با این حال، وزیر دفاع ایالات متحده، پیت هگزث، چهارشنبه گذشته به همتایان اروپایی خود گفت که این کشور‌های اروپایی هستند که باید نیرو‌های خود را به عنوان بخشی از یک توافق صلح به اوکراین بفرستند.

اگر این نیرو‌ها به عنوان حافظ صلح در اوکراین در هر نقطه‌ای مستقر شوند، باید به عنوان بخشی از یک ماموریت غیر ناتو مستقر شوند؛ و آنها نباید تحت پوشش ماده ۵ قرار گیرند.

منبع: گاردین

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حسنی
۰۰:۳۷ ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
ترامپ اروپارا لگد مال کرد
آخرین اخبار