فرمانده انتظامی کوه‌چنار از دستگیری ۲ نفر که با عربده کشی باعث بی نظمی در بیمارستان شهید "فرج الله رضازاده" شهر قائمیه شده بودند، خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم رضایی - سرهنگ حسینعلی شیروانی بیان کرد: در پی اعلام درگیری منجر به اخلال در نظم عمومی در بیمارستان شهر قائمیه، بلافاصله ماموران کلانتری ۱۱ به محل اعزام شدند.

او افزود: در بررسی‌های اولیه مشخص شد که چند نفر که حالت طبیعی نداشته‌اند با یکدیگر درگیر و موجب ایجاد تنش و سلب آسایش شهروندان و همچنین بیماران و کادر درمانی در این مرکز شده‌اند.

رئیس پلیس شهرستان کوه‌چنار اعلام داشت: ماموران انتظامی پس از شناسایی عاملین درگیری و با هماهنگی قضایی ۲ نفر از آنان را دستگیر و به مقر پلیس منتقل کردند.

سرهگ شیروانی با بیان اینکه والدین بایستی بر رفتار فرزندان خود نظارت کنند، گفت: امنیت شهروندان خط قرمز پلیس است و به هیچ عنوان اجازه نخواهیم داد که عده‌ای هنجارشکن با رفتار‌های قانون گریزانه خود، آسایش مردم و امنیت عمومی را خدشه‌دار کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار