به گفته استاندار گیلان، برنامه بلندمرتبه سازی ساختمان‌ها برای تأمین مسکن خانواده‌های بیشتر در دستور کار است.

هادی حق شناس، استاندار گیلان روز گذشته در آیین تخصیص زمین به ۲۰۰ خانوار گیلانی بر اساس ماده ۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گفت: برای اجرای مطلوب این قانون در استان با کمبود زمین مواجه هستیم.

او افزود: در این راستا با رایزنی‌های لازم با وزیر راه و شهرسازی برنامه بلندمرتبه سازی ساختمان‌ها در دستور کار است که بتوان علیرغم محدودیت زمین در استان، تعداد خانواده‌های بیشتری با حمایت دولت صاحب خانه شوند.

استاندار ویلاسازی را یکی از دلایل گرانی زمین در گیلان بر شمرد و تصریح کرد: با توجه به محدودیت زمین به عنوان دارایی ارزشمند گیلانیان؛ ویلاسازی قیمت مسکن را افزایش می‌دهد، از این رو باید با رویکرد بلندمرتبه‌سازی به خانوار‌ها در تأمین مسکن کمک کنیم.

هادی حق شناس، استاندار گیلان

منبع: روابط عمومی استانداری گیلان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.