مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان گفت: غروب دیروز یکشنبه در پی تصادف دو خودروی پراید و مزدا وانت در گنبدکاووس، ۶ نفر مصدوم شد و یک نفر جان باخت.

قاسم غریب‌آبادی با اشاره به تصادف دو خودروی سواری گفت: ساعت ۱۹:۴۰ روز یکشنبه ۲۸ بهمن‌ماه، گزارش تصادف دو دستگاه پراید و مزدا وانت در گنبدکاووس، محدوده سه‌راهی روستای آق‌بند، از طریق اورژانس به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان اعلام شد.

وی افزود: بلافاصله یک تیم از نجاتگران پایگاه امداد و نجات اینچه‌برون به محل حادثه اعزام شد.

غریب‌آبادی اظهار کرد: در این حادثه که در جاده گنبدکاووس به اینچه برون اتفاق افتاد، ۶ نفر مصدوم شدند و یک نفر در صحنه حادثه جان خود را از دست داد.

وی گفت: پس از انجام اقدامات اولیه، مصدومان با همکاری عوامل هلال‌احمر و اورژانس به مرکز درمانی انتقال یافتند. فرد جان‌باخته نیز به عوامل انتظامی حاضر در صحنه تحویل داده شد و عملیات ساعت ۲۱:۵۰ به پایان رسید.

منبع: هلال احمر گلستان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.