![یک درمان سریع برای فشار خون بالا](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/12/1/20361508_346.jpg)
باشگاه خبرنگاران جوان؛ امیرحسین نیکوسخن ـ حجتالاسلام والمسلمین تکیهای، مدیر سابق کانونهای خدمت رضوی استان قم در آیین تکریم و معارفه مدیر جدید کانونهای خدمت رضوی استان قم با اشاره به تلاشهای رئیسجمهور شهید در آغاز حرکت سراسری خدمت آستان مقدس حضرت رضا (ع)، از تبدیل این حرکت به یک اقدام همگانی خبر داد و گفت: بیش از ۶۰ درصد اعضای خادمیاری ما از قشر تحصیلکرده هستند که این یک دستاورد بزرگ است.
حجتالاسلام والمسلمین تکیهای، مدیر سابق کانونهای خدمت رضوی استان قم، در سخنانی با یادآوری تلاشهای رئیسجمهور شهید، اظهار کرد: حرکت سراسری خدمت به آستان مقدس حضرت رضا (ع) که به همت رئیسجمهور شهید آغاز شد، امروز به یک اقدام همگانی تبدیل شده است.
او افزود: امیدوارم در این مدت توانسته باشیم وظیفه خود را به درستی انجام داده و در مسیر خدمت به این آستان با کرامت گامهای مؤثری برداشته باشیم.
تکیهای با اشاره به دستاوردهای کانونهای خدمت رضوی استان قم، گفت: بیش از ۶۰ درصد اعضای خادمیاری ما از قشر تحصیلکرده هستند که این موضوع به عنوان یک دستاورد بزرگ برای کانون خدمت رضوی استان قم محسوب میشود.
در ادامه، سیدرضا جدا، مدیر جدید کانونهای خدمت رضوی استان قم، با تأکید بر لزوم تحقق اهداف تولیت محترم آستان قدس رضوی، بیان کرد: باید تلاش کنیم تا اهداف تعیینشده توسط تولیت آستان قدس رضوی را محقق کرده و اثرگذاری بهتری در این زمینه داشته باشیم. انشاءالله با همکاری و مشارکت بیشتر، شاهد پیشرفتهای چشمگیرتری در آینده خواهیم بود.