به گفته کارشناس مسائل سیاسی، با حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن این درک و فهم برای غربی‌ها حاصل شد که دچار خطای محاسباتی بودند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد حسین نیک‌خوی متین - حسین کنعانی‌مقدم، کارشناس مسائل سیاسی در ارتباط با حضور پر شور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار کرد:‌ حضور میلیونی و پرشور مردم یران در راهپیمایی ۲۲ بهمن رفراندومی بزرگ بود. رفراندومی که «نه» بزرگی به تهدیدات آمریکا و حماقت‌های جاه‌طلبانه رئیس‌جمهور آمریکا بود و بله‌ای مهم به آرمان‌های انقلاب و نظام بود. راهپیمایی امسال حمایتی مهم از سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران بود.

کنعانی‌مقدم بیان کرد: با حضور مردم این درک و فهم برای غربی‌ها حاصل شد و پیام ایرانیان را متوجه شدند که دچار خطای محاسباتی بودند. آنها به دنبال این بودند و هستند که با فشار حداکثری از بیرون و شورش از درون، نظام را شکست دهند، اما این راهپیمایی نشان داد فشار حداکثری نتیجه‌ای نداشته و مردم ما قدرتمند، ایستاده و مقاومت‌تر از گذشته در حمایت از نظام‌شان حاضر هستند.

این کارشناس مسائل سیاسی تاکید کرد: سخنان رئیس‌جمهور هم در این مراسم به نظر من در تراز انقلاب اسلامی بود. سخنان مهم و خوبی در حمایت از رهبری و سیاست‌های اعلامی ایشان مطرح و همه را دعوت کردند که کمک کنند تا با هم از بحران‌ها و مشکلات عبور کنیم.

کنعانی‌مقدم در پایان درباره حضور مردم با وجود مشکلاتی که خصوصا در بخش اقتصادی در کشور وجود دارد، گفت: همان گونه که رهبر معظم انقلاب هم تاکید کردند مشکلات ما در داخل خصوصا در بخش اقتصادی توسط مدیران، جوانان و نخبگان خودمان باید حل و فصل شود و با مذاکره با آمریکا مشکلات حل نمی‌شود. آنها نشان دادند که به دنبال ماجراجویی و تحویل قرارداد‌هایی با امتیاز‌های زیاد برای خودشان هستند. آمریکایی‌ها هیچ وقت برای کشور ما هیچ اقدام مثبتی انجام نمی‌دهند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۰ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
والا ما که ندیدیم این میلیونی رو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۹ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
بله مهم به آرمان‌های انقلاب بود نه بله به شما. لطفا جوگیر نشید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۳ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
حضور میلیون ریالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۱ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
یه رفراندوم با نظارت بین المللی بزارین اونموقع ببینید مردم حرفشون چیه..........
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۹ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
خدا خودش میدونه
Iran (Islamic Republic of)
حسنی
۱۸:۴۴ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
دولتمردان باید ازاین ملت خجالت بکشند این ملت لایق سیب زمینی هفتاد تومانی برنج 26هزار تومانی هستند ?
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۰ ۲۵ بهمن ۱۴۰۳
خلایق هرچه لایق
Germany
ناشناس
۱۷:۳۵ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
اقایان قدر این خضور و رفراندم و همراهی مردم را بدانید زیرا سالگرد بعد خدا داند و من دانم و تو دانی که قشر مستضعف ندارد جانی
United States of America
ناشناس
۱۷:۲۱ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
واقعا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۶ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
خیر محکم هم درانتخابات گفتن ولی کارشناسان مردمی ندیدند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۵ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
درود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۰ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
دیدند به روشون نیاوردند
آخرین اخبار