معاون مالی و اقتصاد شهرداری تهران گفت: ۵۰ طرح توسعه‌ای در کلانشهر تهران پس از ۱۰ سال تعیین تکلیف شد.

لطف‌الله فروزنده روز جمعه اظهار کرد: در همین ۵۰ طرح سرمایه‌گذار برای انجام سرمایه‌گذاری در این طرح‌های توسعه‌ای در بخش‌های مختلف ورود کرده بود، اما به دلایل مختلف پرونده این طرح‌های مدیریت شهری متوقف شده بود که پس از سال‌ها فعالیت این طرح‌ها دوباره به چرخه اقتصادی و سرمایه‌گذاری بازگشته است.

وی اضافه کرد: اراده مدیران و اصلاح قوانین و مقررات موجب شد که ۵۰ طرح مدیریت شهری تعیین تکلیف شود، با توجه به اینکه این طرح‌های متوقف شده در بخش‌های عمرانی و خدماتی همچون مجموعه بام لند و هزار و یک شب بوده، اکنون که تعیین تکلیف شده اطلاعات موجود نشان می‌دهد که ارزش سرمایه‌گذاری آنها به ۲۰۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد.

فروزنده تاکید کرد: باید زمینه اعتماد سرمایه‌گذاران بخش‌های خصوصی برای توسعه فعالیت‌های عمرانی و خدمات در تهران فراهم شود و همچنین باید با اصلاح فرآیند‌ها به سمتی پیش برویم که با توجه به اینکه بخش خصوصی در هر طرحی به دنبال کسب سود است مدیریت شهری نقش تسهیل‌گری خود را اجرایی کند.

وی معتقد است: در مجموع باید شرایطی برای سرمایه‌گذاران در راستای توسعه شهر تهران فراهم شود که هم برای مدیریت شهری و هم برای سرمایه‌گذار به صرفه باشد و برای همدیگر مشکل ایجاد نشود.

سرمایه گذاری در تهران

ظرفیت‌سازی ۱۰۰ هزار میلیارد تومان برای سرمایه‌گذاری‌های جدید

معاون شهردار تهران ادامه داد: در همین ۵۰ طرح که تعدادی سرمایه‌گذار بلاتکلیف بودند مسائل و مشکلات موجود از لحاظ حقوقی و سایر موارد برطرف شد و اکنون وضعیت به این شیوه است که مشکلی برای جذب سرمایه‌گذار در این طرح‌ها وجود ندارد، اما باید با منطق و قوانین روشن بتوان موانع توسعه شهر از سر راه برداشته شود.

فروزنده با بیان اینکه ۱۰۰ هزار میلیارد تومان برای سرمایه‌گذاری‌های جدید ظرفیت‌سازی شده است، گفت: در این زمینه بانک‌ها پای کار هستند و ما باید از فرصت‌ها حداکثر استفاده را داشته باشیم تا از این مسیر فرآیند‌ها کوتاه‌تر شود.

به گفته وی، شهر تهران دارای ظرفیت‌های بسیاری برای سرمایه‌گذاری است و باید تلاش کرد زمینه‌ساز پیشرفت شهر شویم.

حمل و نقل عمومی پایتخت

برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی از راهکار‌های کاهش آلودگی هوای تهران

معاون مالی و اقتصادی شهردار تهران درباره آلودگی هوای پایتخت نیز گفت: برقی‌سازی و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی یکی از راهکار‌های مهم و موثر مدیریت شهری پایتخت است که تفاهم و قرارداد‌های خوبی با خودروسازان داخلی و کشور چین منعقد کرده و اکنون تلاش و پیگیری‌های فراوان برای حرکت به سمت برقی‌سازی است.

وی تصریح کرد: در شرایط فعلی این اقدامات، زمان‌بر است، اما برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی در تهران شروع شده و شهروندان در آینده نزدیک شاهد فعالیت بخش قابل توجهی تاکسی و اتوبوس برقی در سطح این کلانشهر هستند.

به گفته فروزنده، مساله مترو، پارکینگ، مسکن، گردشگری، فضای سبز و همچنین بزرگراه از مهمترین دغدغه‌های مدیریت شهری است و باید زمینه‌ساز حضور سرمایه‌گذاران در راستای اجرای این طرح‌های مهم در پایتخت باشیم.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار