تله کابین مکانیزه آبسنجی که توسط دفتر مطالعات پایه منابع آب آذربایجان غربی اختراع شده بود در میاندوآب اجرا شد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ الیاس گندمی - مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: طرح پروژه تهیه و نصب تله کابین دو کابله مکانیزه آبسنجی که توسط کارکنان دفتر مطالعات پایه منابع آب به عنوان یک اختراع ثبت شده بود برای ایستگاه نظام‌آباد میاندوآب اجرایی گردید.

دکتر مهرنگ دوستی رضایی ادامه داد: پیشگیری از آسیب‌های وارده به همکاران توسط پل‌های تلفریک قدیمی از اهداف مهم این طرح است.

وی افزود: ایزوله کردن نشیمن از کابل توسط تله‌کابین و نیروی محرکه مکانیزه (موتور الکتریکی باتری قابل جایگزین با انرژی آفتابی) از نوآوری‌های خاص این تجهیزات نسبت به انواع متداول قبلی  است.

دوستی رضایی در زمینه ضرورت اجرای طرح اختراعی یاد شده گفت: متأسفانه موارد قابل ملاحظه‌ای از قطع انگشتان همکاران توسط پل‌های تلفریک متداول (گهواره‌ای تک کابله)، صدمات جبران ناپذیر جسمی، روحی و همچنین خسارت‌های مالی شرکت‌های آب منطقه‌ای از بابت دیه افراد و از طرفی به علت تحمل وزن افراد و تجهیزات توسط یک کابل، در بازه‌های زمانی کوتاهی دچار کشیدگی و از تنظیم خارج شدن کابل و پایه‌ها شده و موجب افزایش هزینه‌های نگهداری مستمر می‌گردند و انحنای بیشتر کابل در جهت عمودی و افقی، ضمن ایجاد سختی  حرکت گهواره، کاهش دقت اندازه‌گیری و حتی افزایش خطر سقوط همکاران را در پی دارد.

مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب ادامه داد: این طرح موجب کاهش کرنش و خیز عمودی ناشی از وزن افراد و تجهیزات و افقی ناشی از نیروی جریان آب بر تجهیزات اندازه‌گیری و کاهش احتمال گسیختگی کابل می شود.

دوستی رضایی خاطر نشان کرد: کاهش خطای اندازه‌گیری، تردد آسانتر و تعادل بیشتر، کاهش خطر سقوط  از جمله مزای این تله کابین است و نیز استفاده از ترمز و نیروی محرکه مکانیزه موجب مانورپذیری آسانتر، حذف آسیب‌های جسمی کابین به جای گهواره و نهایتا افزایش ایمنی افراد را در پی خواهد داشت.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.