اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی در پی ضرب و شتم مدیر یکی از مدارس در سلماس، بر پیگیری کامل این موضوع تاکید کرد.

در اطلاعیه اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش آذربایجان غربی که روز دوشنبه صادر شده، آمده است: ضرب و شتم مدیر یکی از مدارس سلماس توسط دانش آموز با مجروح شدن مدیر دبیرستان همراه شده و مدیر مضروب بلافاصله به بیمارستان سلماس منتقل شد.

در ادامه این اطلاعیه اضافه شده است: به دنبال ضرب و شتم یکی از مدیران مدارس توسط دانش‌آموز مقطع متوسطه دوم در شهرستان سلماس، به منظور حفظ شان و کرامت فرهنگیان و در راستای حراست از کیان متولیان نظام تعلیم و تربیت در استان، بلافاصله موضوع مورد پیگیری مستقیم مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی قرار گرفت.

اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی با اشاره به تماس تلفنی مدیرکل این نهاد با مدیر مدرسه که یکی از نیروهای باسابقه درخشان آموزشی و تربیتی سلماس است، آورده است: ایشان در حال حاضر تحت درمان و طی دوران نقاهت بوده و خوشبختانه مشکل خاصی پیش نیامده است.

در این اطلاعیه اظهار شده است: همچنین با ورود دادستانی و فرماندهی انتظامی شهرستان، فرد مجرم مورد پیگرد قانونی قرار گرفته و موضوع در دست بررسی و رسیدگی است.

روابط عمومی آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی تاکید کرده است: این اداره کل و نیز مدیریت آموزش و پرورش شهرستان سلماس، مطابق قوانین و مقررات پیگیر برخورد با برهم زنندگان نظم و امنیت روانی دانش‌آموزان و همکاران خدوم فرهنگی خواهند بود. 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۲۳
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۱۷:۳۲ ۱۵ بهمن ۱۴۰۳
ورود دادستانی ونیروی انتظامی همش الکی هست، آخرش هم با یک معذرت خواهی وپادرمیانی قیضه تموم میشه
ولی اگه برعکشش بود
صد نفر مدیر بدبخت رو شماتت وتوبیخ ودادگاه میفرستادنند