عضو هیئت‌رئیسه مجلس می‌گوید نمایندگان فردا پس از جلسه غیرعلنی درباره FATF با حضور مهمان‌هایی از دستگاه‌های دیگر برای تجدید بیعت به مرقد امام می‌روند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی - حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره جلسه غیرعلنی نمایندگان در روز یکشنبه گفت: نمایندگان مجلس فردا درباره FATF جلسه غیرعلنی دارند که مهمان‌هایی از دستگاه‌های دیگر هم در این جلسه حضور خواهند داشت.

نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر، شمیرانات و پردیس در مجلس اظهار کرد: نمایندگان مجلس پس از جلسه غیرعلنی برای تجدید عهد و بیعت با امام خمینی (ره) و شهدا به مرقد امام و گلزار شهدا می‌روند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس بیان کرد: جلسه علنی مجلس فردا برگزار می‌شود، اما مدت آن کوتاه است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۱ ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
زمان آغاز گفتگوهای ایران و اروپا مشخص شد پس متآسفانه ایران از سال 1392 تاکنون از گفتگوهای با اروپا هنوز هم درس عبرت نگرفته است و باز هم با دنبال گفت وگو با اروپا جنایتکار است.
لفو تحریم ها به دست آمریکا و نه اروپا
اروپا ثابت کرد و نشان داد که نوکر آمریکا است.
پس مذاکره و گفت وگو ایران با اروپا باز هم غلط و اشتباه است.
نتیجه مذاکره و گفت وگو ایران با اروپا از سال 1393 تاکنون صفر!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۳ ۱۳ بهمن ۱۴۰۳
مسخره با زی شون شروع شد
Iran (Islamic Republic of)
قانون مربوط به پرداخت حق بازنشستگان از مناطق جنگی اجرا شود
۲۰:۳۱ ۱۳ بهمن ۱۴۰۳
قانون مربوط به پرداخت حق بازنشستگان از مناطق جنگی اجرا شود

استفساریه ماده 112 درباره حق بازنشستگان از مناطق جنگی اجرا نمی شود و دولت به بهانه بار مالی آن را اجرا نمی کند. حق این قشر در حال تضییع شدن است.

این استفساریه در مجلس تصویب شد منتها اجرا نمی شود با وجودی که که بار مالی چندانی هم ندارد.
Iran (Islamic Republic of)
حسنی
۱۸:۰۲ ۱۳ بهمن ۱۴۰۳
تنها این را می دانم اگر FATFبرای سود داشت هرگز راهش برای باز نمی ماند حتما به ضرراست راه باز است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۶ ۱۳ بهمن ۱۴۰۳
بیشتر از ۹۸ درصد مردم خواهان پیوستن ایران به FATF هستند . تمامی سرمایه گذاران ، تولید کنندگان، صادرکنندگان و وارد کنندگان موافق هستند که ایران به اف ای تی اف ملحق شود .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۸ ۱۳ بهمن ۱۴۰۳
تا fatf نباشد بازرگانان نمی توانند با بانک‌های خارج تبادل ارز داشته باشند و مجبورند در بازار سیاه این کار را انجام دهند که بخشی از سرمایه شان مستهلک می‌شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۹ ۱۳ بهمن ۱۴۰۳
چون بخور بخور را رو میکنه هرگز تصویب نمیشه
آخرین اخبار