مدیرعامل گروه صنعتی مپنا گفت که این گروه در صورت تامین مالی امکان ایحاد ظرفیت پنج هزارمگاوات برق خورشیدی را دارد.

محمد اولیا مدیرعامل گروه صنعتی مپنا  اظهار داشت: اگر مشکل نقدینگی نباشد، گلوگاه بعدی بحث لجستیک و ظرفیت اجرا است که با آمادگی که الان از تجهیزات و نیرو‌های کاری با شرایط فعلی کشور وجود دارد، ظرفیت احداث ۵ هزار مگاوات در سال تولید برق تجدیدپذیر را داریم.

وی خاطرنشان کرد: می‌توانیم در آینده با ایجاد بستر‌های لجستیکی سالانه ۱۰ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق تجدیدپذیر اضافه کنیم.

مدیرعامل شرکت گروه مپنا ادامه داد: هر توسعه صنعتی و توسعه زیرساختی در کشور از جمله انرژی، کاملا وابسته به موضوع اقتصادی آن صنعت، تأمین مالی وابسته است؛ بنابراین اگر اختلالی در سطح کلان در اقتصاد داشته باشیم و موضوعاتی مثل تورم و نقدینگی روی آن صنعت تأثیر بگذارد، روند توسعه آن را کند می‌کند.

اولیا فزود: به راحتی قابل مشاهده است که موضوع اقتصاد انرژی در حدود ۱۵ سال اخیر مشکل داشته و پایه آن به این مسئله بازمی‌گردد که هیچ گاه قیمت‌ها واقعی نبوده و این واقعی نبودن قیمت‌ها موجب شده سرمایه‌گذاری در بخش انرژی تحت تأثیر قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه ناواقعی بودن قیمت انرژی باعث می‌شود دولت بازگشت سرمایه‌گذاری را نداشته باشد، گفت: در نتیجه درآمد جدیدی در شرایطی که فاصله قیمتی را با یارانه جبران می‌کند، دولت از بخش انرژی برای توسعه زیرساخت‌ها ندارد و نمی‌تواند جهت نگهداری زیرساخت‌های موجود هم هزینه کند؛ سال‌ها وجود این شرایط، موجب ناترازی انرژی شده است.

مدیرعامل مپنا ادامه داد: دولت برنامه‌هایی برای رفع ناترازی‌ها دارد و مپنا هم می‌تواند نقش موثری در رفع ناترازی انرژی ایفا کند.

وی اظهار داشت: پروژه‌هایی برای ایجاد ظرفیت‌های جدید در جریان است، بخشی از منابع مالی این پروژه‌ها می‌تواند با مطالباتی که از پروژه‌های قبلی از دولت داریم، تأمین شود.

اولیا با بیان اینکه پروژه‌های جاری مپنا می‌تواند ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ مگاوات به ظرفیت فعلی تولید برق کشور اضافه کند، گفت: بخش اول اقدامات مپنا در بخش برق، حوزه نیروگاه‌های حرارتی است، اما بخش دوم موضوع انرژی‌های تجدیدپذیر و به ویژه خورشیدی است.

وی افزود: در حوزه نیروگاه‌های خورشیدی یکی مزارع خورشیدی را با سرمایه‌گذاری‌های خود مپنا در حال اجرا داریم و در بخش دیگر، به صورت پیمانکار دیگر شرکت‌ها درحال اجرا داریم.

مدیرعامل گروه مپنا از نوآوری محصولات جدید مپنا خبر داد و گفت: درحال حاضر ظرفیت اسمی تولید برق تجدیدپذیر کشور به ۱۵۰۰ مگاوات رسیده است.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۷ ۱۱ بهمن ۱۴۰۳
ترکیه پارسال ۶درصد برقش رو با پنل خورشیدی تامین کرده ما فکر پنج هزار مگاوات هستیم کشور ما بدلیل داشتن صحراهای بزرگ یکی از بهترین کشورها از این ظرفیت هست اگ استفاده کنن
United States of America
ناشناس
۱۲:۳۷ ۱۱ بهمن ۱۴۰۳
باتوجه به زمان پیک مصرف وعزم رفع ناترازی اگر فقط ادارات دولتی وبانکها در ساعات روز بانصب پنل خورشیدی خودکفا شوند قسمت بزرگی از کمبود جبران می‌شود .بعداز ساعت کارهم باتزریق برق به شبکه تاثیر شگرفی خواهد داشت
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا
۰۸:۴۸ ۱۱ بهمن ۱۴۰۳
من به جای دولت بودم کل انرژی خودمو صرف راه اندازی نیروگاه های خورشیدی میکردم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۴ ۱۰ بهمن ۱۴۰۳
عالی هست. با کمترین هزینه و کوتاهترین زمان عالی هست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۰ ۱۰ بهمن ۱۴۰۳
اگر نیروگاه خورشیدی نداشته باشیم از دنیا عقب میمونیم. یکی از ملاک های ابرقدرتی یک کشور میزان تولید برقش هست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۱ ۱۰ بهمن ۱۴۰۳
زحمت کشیدی منابع مالی باشه منم نیروگاه میزنم
Iran (Islamic Republic of)
معلم
۲۱:۳۵ ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
باگسترش علوم وفنون جدیدوگسترش الکترونیک واینترنت واستفاده های انرژی برق وکاربردان درهمه صنایع وحمل ونقل وچشم اندازمفیدوگسترش دراینده تولیدانرژی های مصنوعی ازانرژی های طبیعی واثرات مفیدی که برهم وبرمحیط زیست ومتعادل کردن وتعادل انرژی‌ها وپایداری وحفظ منابع خدادادی وطبیعی دارندبایدباحداکثرتامین منابع مالی به کمک مردم ومسئولین وبه کارگرفته منابع مالی وانسانی گسترش وساخته وبهره برداری شود
آخرین اخبار