به نقل از شورای اسلامی شهر قم ؛ دکتر حسین صابری با اشاره به ارائه بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری قم به شورای اسلامی شهر گفت: عدد بودجه نشاندهنده توانمندی و قدرت مدیریت شهری بوده و باید متناسب به ظرفیتهای شهر تدوین شود.
نائب رئیس شورای اسلامی شهر قم بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۴ شهرداری قم و سازمانهای تابعه را عددی بالغ بر ۲۲ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: باوجود افزایش حدود ۵۰ درصدی بودجه سال آینده شهرداری قم نمیتوانیم این عدد را متناسب با ظرفیتهای سرمایه گذاری شهر قم بدانیم.
رئیس کمیسیون برنامهوبودجه شورای اسلامی شهر مقدس قم با بررسی بودجه چند شهر در تراز قم در سال ۱۴۰۳ بیان کرد: بودجه سال ۱۴۰۳ شهرداری مشهد عددی بالغ بر ۵۶ هزار میلیارد تومان، شهرداری کرج بیش از ۲۲ هزار میلیارد تومان و بودجه شهرداری اصفهان بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان بوده و این در حالی است که بودجه شهرداری قم در سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۱۴ هزار میلیارد تومان بوده و فاصله بودجهای قابل توجهی با سایرشهرها دارد.
صابری ظرفیتهای اقتصادی و فرهنگی شهر قم را موردتوجه قرار داد و تصریح کرد: قم یکی از مراکز مهم مذهبی، اقتصادی و فرهنگی کشور بوده و سالیانه ۱۹ مناسبت ملی و بینالمللی در این شهر برگزار میشود که نیاز به تدوین بودجهای متناسب با این ظرفیتها دارد.
دکتر صابری یادآور شد: متأسفانه توجه لازم به ظرفیتهای سرمایهگذاری شهر قم در شهرداری نمیشود و این حوزه بهشدت مغفول مانده و ما اتفاق ویژه و سرمایهگذاری قابلتوجهی را طی این سالها در قم شاهد نبودهایم.
او ادامه داد: امروز شهر قم میتواند مقصد بسیاری از سرمایهگذاران خارجی در حوزه گردشگری باشد و این تمایل نیز در بین سرمایهگذاران خارجی وجود دارد؛ اما سازوکارهای لازم برای جذب سرمایهگذاران در شهرداری قم وجود ندارد.
نائب رئیس شورای اسلامی شهر قم تأکید کرد: اگر تمرکز شهر بر روی کسب درآمدهای پایدار و جذب سرمایهگذار برای توسعه شهر باشد میتوانیم بخشی از فشارهای ناشی از تعرفه و عوارض را از مردم برداشته و شرایط مطلوبتری را در ارائه خدمات به شهروندان در وضعیت اقتصادی موجود فراهم کنیم.
وی در پایان گفت: شهر قم باید در همه حوزهها نمونه کشوری و ارائهدهنده الگوهای درآمدهای پایدار برای شهر باشد؛ اما متأسفانه نتوانستیم از ظرفیتهای شهر قم بهخوبی در جهت توسعه و رفاه مردم استفاده کنیم.