به گفته رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان اعتبارات عمرانی استان در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش ۳۵ درصدی دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ معصومه پهلوان _ اکبرمحمدی اظهار کرد: اعتبارات استانی و اقدامات شاخص انجام شده در مجموع ۴۷ میلیارد و ۹۶۸ میلیون تومان اعتبار در قالب‌های ردیف مختلف از جمله تملک استانی، نفت، توازن ۱، ۲ و ۳، محرومیت‌زدایی، حقوق دولتی معادن و ارزش افزوده اختصاص یافته است.

وی افزود با بیان اینکه حدود ۲ میلیارد تومان نیز در قالب جداول پیوست پروژه‌های ملی و ملی-استانی اعتبار داریم، افزود: تاکنون تخصیص خوبی حدود ۵۰ درصد داشته‌ایم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان به دو اقدام شاخص کلان اشاره و عنوان کرد: یکی از این اقدامات، پروژه کریدور شمال غرب – جنوب غرب است که با پیگیری‌های شخص استاندار، موافقت‌های لازم جهت قرار گرفتن در طرح‌های اولویت دار برای تجهیزات منابع اخذ شده است.

وی گفت: اخذ ماده ۲۳ برای پروژه افزایش حجم جمع آوری شبکه فاضلاب شهر سنندج دومین اقدامی از شاخص‌های کلان است که این پروژه شامل حجم فاضلاب روستا‌های بزرگ پیرامون شهر، بخش صنعت، روستا‌های بلافصل، روستا‌های دوردست و همچنین شیرابه زباله شهر سنندج و آلودگی‌های ناشی از آن می‌شود.

محمدی به تخصیص اعتبار مناسب، مشکلات زیست‌محیطی ناشی از زباله‌ها و فاضلاب‌ها حل شده اشاره کرد و گفت: اثرات اقتصادی زیادی برای دشت‌های شرقی استان پس از آبگیری سد ژاوه به همراه داشته است.

وی به توزیع اعتبارات توازن ملی - استانی که بیش از هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان  برای ۱۹ طرح اصلی و کلان با دستور استاندار داده شده است اشاره و عنوان کرد: این امر باعث تمرکز منابع بر طرح‌های اصلی مانند کریدور بزرگراهی غرب کشور، احداث باند دوم راه همدان – سنندج، آبرسانی به شهر‌های دیواندره، بیجار و حسن آباد یاسوکند از سد سیازاخ، احداث راه اصلی بانه – سوته شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان  از اتمام پروژه انتقال آب از سد آزاد به دهگلان خبر داد و گفت: با اتمام این طرح، انتقال آب به شهر قروه هم تسریع خواهد شد.

محمدی بر لزوم اخذ ماده ۲۳ و الزامات آن از جمله تأمین زمین و مطالعات فنی برای پروژه‌های جدید تاکید کرد و گفت: یکی از مشکلاتی که در حال حاضر با آن مواجه هستیم، رشد ۱۷ درصدی تصادفات در محور‌های برون‌شهری است که به همین دلیل، هیچ پروژه‌ای بدون مطالعه فنی اجراء نخواهد شد و در دو سه سال اخیر از آخرین مدل‌ها در این زمینه استفاده کرده‌ایم.

وی به سیاست‌های سازمان در توزیع اعتبارات، به مواردی، چون رعایت عدالت بین شهرستان‌ها، اتمام پروژه‌های با پیشرفت بالای ۷۰ درصد، توجه به مسائل خاص مانند اسکان غیررسمی، چالش‌های زیست محیطی، تقویت آبخوان‌ها و محرومیت‌زدایی در حوزه‌های آب روستایی، مدارس، آبخیزداری، بهداشت و راه‌های روستایی دیگر اشاره کرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان گفت: پروژه‌های نیمه تمام، از پروژه ساختمان انتقال خون  از این پروژه‌های است که با تجمیع منابع و کمک‌های سازمان و مسئولان شهرستان سنندج، به زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار