باتوجه به گمانه‌زنی‌های مختلف درباره ثبت نام افراد در انتخابات فدراسیون فوتبال، وزارت ورزش و نهاد‌های نظارتی ورود می‌کنند؟

در فاصله یک روز مانده به پایان مهلت ثبت نام نامزد‌های انتخابات فدراسیون فوتبال، گمانه‌زنی‌های زیادی بابت عبور افراد ثبت نام کننده از فیلتر کمیته بدوی و انتخابات به گوش می‌رسد.

برخی خبر‌ها از تلاش برای حذف رقبا از سوی گروهی خاص حکایت دارد تا انتخابات بدون رقیب خاصی برگزار شود. گواه این موضوع حرف‌وحدیث‌هایی است که در مورد افراد ثبت نام کننده عنوان و گفته شده آنها به خاطر پرونده کمیته اخلاق نمی‌توانند در انتخابات حضور داشته باشند. حتی در این زمینه گفته می‌شود یک عضو فدراسیون با فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا نامه‌نگاری و استعلام کرده است.

یکی از افرادی که در مسائل حقوقی در فدراسیون فوتبال فعالیت می‌کند احمدرضا براتی است؛ اگر چه به صورت رسمی اعلام نشده، اما گفته می‌شود برای انتخابات ۱۱ اسفند نیز در همین پست نامزد شده است – یا خواهد شد-. براتی البته همزمان کاندیدای ریاست هیئت فوتبال استان تهران شده است.

در مورد براتی یک نکته مهم وجود دارد؛ اینکه او چند سال پیش اقدام به امضایی کرده که تا به امروز دلیل آن مشخص نشده است. در جریان تعلیق فدراسیون جودو ایران سه داور در دادگاه حکمیت ورزش (CAS) حضور داشتند که یکی از آنها احمدرضا براتی بود. رای دادگاه CAS تعلیق فدراسیون ایران به دلیل امتناع از رویارویی با ورزشکاران رژیم صهیونیسیتی بود و تاسف بارتر اینکه امضای براتی نیز زیر آن به چشم می‌خورد. یعنی یک فرد ایرانی که در کشورمان مسئولیت دارد سند محکومیت جمهوری اسلامی ایران را به نفع اسرائیل امضا کرده است؛ همین قدر زشت و تاسف‌آور.

با این وجود براتی هیچ اظهارنظری در این باره نکرده و به بهانه ممنوعیت داوران این دادگاه از مصاحبه، حرفی نزده، اما تعجب‌آورتر این است که او به فعالیتش در ایران به راحتی ادامه می‌دهد گویی نه خانی رفته و نه خانی آمده است. اکنون این سوال از رئیس فدراسیون فوتبال به وجود می‌آید که؛ آقای تاج! نفراتی مانند کفاشیان و بقیه افراد، چون در کمیته اخلاق پرونده داشتند نمی‌توانند وارد انتخابات شوند، اما فردی که کنار شما حضور دارد و امضایش علیه ایران وجود دارد به راحتی می‌تواند فعالیت و در انتخابات شرکت کند؟ 

از فدراسیون فوتبال با این روند انتظاری نمی‌رود، اما وزارت ورزش و نهاد‌های نظارتی باید به این مسئله ورود کنند تا سرانجام مشخص شود چرا براتی نامه را امضا کرده است. حتی اگر امضای او به دلیل امضای دو داور دیگر CAS اثری در محرومیت ایران نداشته او می‌توانست از امضا کردن خودداری کند. نباید یادمان برود که پست‌های بین‌المللی برای حفظ منافع ملی است نه منافع شخصی که اگر این مهم مدنظر قرار گیرد بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.

این انتظار وجود دارد که نهاد‌های ذی‌صلاح با ورود به این ماجرا و برخورد قاطع، اجازه تکرار اینگونه مسائل را ندهند. در این جا علاوه بر نهاد‌های نظارتی، نقش وزارت ورزش و شخص دنیامالی بسیار مهم است. وزیر ورزش چندی پیش گفته بود: «من با رئیس فدراسیونی که اهلیت با نظام نداشته باشد و در چارچوب نظام نباشد تعارف ندارم.» قاعدتا این موضوع فقط شامل حال روسای فدراسیون‌ها نمی‌شود و کسی که نامزد حضور در هیئت رئیسه مهمی مثل فوتبال و ریاست هیئت با اهمیتی مثل هیئت فوتبال تهران است نیز باید در چارچوب نظام فعالیت کند. پس آقای وزیر و نهاد‌های نظارتی؛ بسم‌الله!

منبع: آنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۰ ۱۹ دی ۱۴۰۳
عجب من نمی دونستم که آقای براتی یه همچین کاری کرده واقعا جای تاسف داره که یه نفر اینطور به کشورش خیانت بکنه....
آخرین اخبار