باشگاه خبرنگاران جوان؛فاطمه فرمانی ـ زهره فلاح، رئیس گروه ورزش و قهرمانی اداره کل ورزش و جوانان قم درباره اهمیت نظارت بر بوفه باشگاه های ورزشی گفت:داشتن مجوز مرکز بهداشت برای تمامی باشگاههای دارای بوفه مواد غذایی اجباری است و در صورت تخلف با خاطیان برخورد میشود.
او افزود:بازرسان اداره کل ورزش و جوانان به صورت دوره ای از بوفه باشگاه ها بازدید و بر نحوه ارائه خدمات نظارت می کنند.
فلاح گفت:خوراکی هایی که در بوفهها عرضه می شوند باید دارای پروانه ساخت، تاریخ تولید و انقضا، علامت استاندارد و نام و نشانی کارخانه باشند.
او با بیان اینکه نظارت بر بوفه باشگاه های ورزشی به طور جدی در دستور کار است،گفت: مصرف مواد غذایی ارتباط مستقیم با سلامت جسمی دارد، بنا براین یكی از راه های توجه به سلامت ورزشکاران نظارت مستمر بر بوفه ها است.
تنظیم:زهره شعبانی