سرپرست سازمان سنجش گفت: ۵۹ نفر از مجموع ۵۰۰ نفر اول رتبه‌های برتر آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ از متقاضیان ایثارگر هستند که این موفقیت بدون استفاده از سهمیه کسب شد.

 سرپرست سازمان سنجش آموزش کشور در همایش ملی تجلیل از رتبه‌های برتر کشوری آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ ویژه شاهد و ایثارگر از موفقیت‌های علمی جامعه ایثارگری تقدیر کرد.

رضا محمدی در این همایش با بیان اینکه ایثارگری به معنای از خودگذشتگی در قبال صیانت از ارزش‌های والای دینی، انسانی و ملی است که همه ما در برابر حفظ و گسترش این فرهنگ وظیفه داریم، گفت: بر اساس آمار‌ها ۵۹ نفر از مجموع ۵۰۰ نفر اول رتبه‌های برتر پنج گروه آزمایشی آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ از مجموع متقاضیان ایثارگر هستند که کسب این موفقیت توسط فرزندان شهدا، جانبازان، آزادگان و رزمندگان بدون استفاده از سهمیه، پیام روشنی به جامعه دارد.

سرپرست سازمان سنجش آموزش کشور افزود: ایثارگری عرصه و محدوده‌ای خاص ندارد چرا که درک ضرورت حراست از ارزشها، زنان و مردان از خودگذشته را به این عرصه می‌کشاند و آنچه باعث خرسندی است این است که، عزیزان نخبه شاهد و ایثارگر بدون استفاده از سهمیه در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در بین بیش از یک میلیون و دویست هزار داوطلب درخشیدند و مسیر جهاد علمی را به درستی شروع کردند.

وی ادامه داد: یعنی نخبگان شاهد و ایثارگر گام اول جهاد علمی را محکم برداشتند که بدون استفاده از سهمیه به این جایگاه علمی رسیدند و باید این حرکت استمرار و تداوم یابد و با تلاشی مضاعف از جهت علمی در میان همگنان خود نمونه و زبانزد بوده و الگویی برای سایر متقاضیان ورود به آموزش عالی باشند و بر توانمندی خود اتکاء کنند.

 محمدی گفت: بر اساس آمار‌ها در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در گروه‌های آزمایشی ریاضی وفنی رتبه ۸۷، علوم تجربی رتبه ۳۱، علوم انسانی رتبه ۳۵، هنر رتبه ۶۸ و زبان‌های خارجی رتبه ۱۳ کشوری را نخبگان شاهد و ایثارگر بدون استفاده از سهمیه کسب کرده‌اند.

سرپرست سازمان سنجش آموزش کشور درباره یکی از راه‌های مهم تضمین کیفیت گفت: الگوبرداری مهمترین رکن تضمین کیفیت است بنابراین ضرورت دارد تجربیات زیسته این نخبگان عزیز شاهد و ایثارگر برای سایر متقاضیان ورود به مقاطع مختلف آموزش عالی مستندسازی و الگو برداری شود ضمن اینکه پلی ارتباطی بین دانشجویانی که به دلایل مختلف دچار خلاء‌های آموزشی شده‌اند با این نخبگان ایجاده شده تا آنها نیز از رفتار و تجارب این عزیزان الگو برداری کنند. 

وی در ادامه این همایش از معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خواست: با توجه به انتظار جامعه آموزش عالی و همکاری تنگاتنگ این بنیاد با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت آموزش و پرورش و امکانات قابل توجه موجود، موضوع تقویت بنیة علمی متقاضیان جامعه هدف برای ورود به دانشگاه به عنوان اولویتی مهم، مورد توجه و برنامه ریزی قرار گیرد. 

 در پایان محمدی با تأکید بر ضرورت تقدیر از داوطلبان شاهد و ایثارگر خاطرنشان کرد: امیدواریم عزیزان شاهد و ایثارگر همواره در مسیر پیشرفت علمی کشور گام‌های مهمی بردارند که حضور و موفقیت آنها در مراکز علمی در خدمت رفاه بشریت و باعث افتخار ملت ایران است.

در این همایش مهندس اوحدی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، حجت‌الاسلام والمسلمین رمضانعلی موسوی‌مقدم نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران و دکتر علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش حضور داشتند و در پایان از رتبه‌های برتر آزمون سراسری ۱۴۰۳ ویژه شاهد و ایثارگران با اهدا لوح و هدیه تقدیر شد.

منبع: سازمان سنجش آموزش کشور

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۵
Iran (Islamic Republic of)
معلم
۲۲:۲۱ ۰۵ دی ۱۴۰۳
چه کار مهمی! 59 نفر رو گفتید کارنامه اون 460 نفر دیگه رو منتشر کنید. درضمن دردسر اصلی سر رشته تجربی هست. لابد 50 و چند نفرشون هم ریاضی و انسانی بودند.
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۶:۳۴ ۰۵ دی ۱۴۰۳
چه کار بزرگی?سهمیه های حق الناس رو حذف کنید !
Iran (Islamic Republic of)
کسی که سهمیه ندارد...
۲۲:۵۶ ۰۵ دی ۱۴۰۳
چرا فقط اونایی که باباهاشون توی جنگ کشته شدن و... باید سهمیه داشته باشند؟؟
آیا اون هایی که پدر یا مادر یا هردو را ندارند نباید سهمیه داشته باشند؟؟؟
چه فرقی بین کسی که پدرش با سرطان مرده و کسی که پدرش شهید شده است؟!
هردو پدر ندارند........

شهدا به خاطر این کشته شدند؟

با احترام...
آخرین اخبار