باشگاه خبرنگاران جوان؛ فاطمه کربلایی - سی و سومین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه به منظور تجلیل از برگزیدگان در دانشگاه تهران برگزار شد.
حسین حسینی، سرپرست دانشگاه تهران در سی و سومین جشنواره پژوهش و فناوری که در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد، با بیان این که پژوهش و آموزش دو رکن مهم در توسعه علمی کشور هستند، مطرح کرد: «توسعه کشور در حوزه تحصیلات تکمیلی است. در حوزه تحصیلات تکمیلی دانشگاه تهران نقش ویژهای داشته و از این جهت موجب مباهات است.»
سرپرست دانشگاه تهران تاکید کرد: «امروزه وقتی فعالیتهای دانشگاه تهران در حوزه پژوهش و فناوری را میبینیم، موجب مباهات برای همه ما است. روز جمعه از دستاوردهای پژوهش و فناوری شرکتهای دانش بنیان در نمایشگاه بین المللی دیدن کردم و این دستاوردها باعث افتخار است.»
حسین حسینی گفت: «وقتی میخواهیم از توسعه پژوهش و فناوری یاد کنیم، باید بر مجموعه فعالیتها و اقدامات، واکاوی داشته باشیم. برنامه هفتم اخیرا ابلاغ شده و باید به مجموعه اقداماتی که در این برنامه برای دانشگاهها مورد توجه قرار گرفته، ورود داشته باشیم.»
سرپرست دانشگاه تهران بیان کرد: «امروز با بحران آلودگی هوا روبهرو هستیم و باید از تکنولوژیهای روز در این زمینه استفاده کنیم. دانشگاهها هم میتوانند در این زمینه تاثیر گذار باشند.»
حسین حسینی گفت: «دانشگاه تهران به عنوان دانشگاه جامع شناخته میشود و از این جهت نقش آفرینی همه حوزهها در پژوهش و فناوری مسئله بسیار مهمی است که باید مورد توجه ما قرار بگیرد. هم در حوزه علوم انسانی، هم هنر و همین طور حوزه علوم پایه نیاز به نقش آفرینی بیشتری داریم. نیاز به سرمایه گذاری بیشتری هم در این حوزهها داریم که باید مورد توجه قرار بگیرد. طرح و توسعه دانشگاه قرار بود با عنوان شهر دانش مورد توجه قرار بگیرد؛ ما این جا نیاز به یک بازنگری در سیاستها داریم. »
سرپرست دانشگاه تهران با اشاره به اهمیت هماهنگ سازی و همراه سازی در راستای توسعه پژوهش و فناوری مطرح کرد: «در مجموع باید تلاش مضاعفی داشته باشیم تا سهم خود را در ارتقای رتبه علمی کشور و دستاوردها ایفا کنیم. در این مسیر، توجه و حمایت مادی و معنوی پژوهشگران نیاز است.»