باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - فرانک ورنکه، رئیس اتحادیه کارگری وردی آلمان، مخالفت خود را با پیشنهاد یک سیاستمدار محافظهکار مبنی بر اینکه دولت باید حدود یک میلیون سوری را به کشورشان بازگرداند، اعلام کرد.
او به روزنامه فرانکفورتر آلگماینه زونتاگزسایتونگ گفت: چه در مراقبتها، چه در بیمارستانها، چه در خدمات پست و بستهبندی، در سفارش پستی یا بسیاری از مشاغل دیگر. در بسیاری از جاها، افرادی که از سوریه گریختهاند، به اداره این کشور کمک میکنند.
در همین حال، کریستین بنر، رئیس IG Metall، اتحادیه فلزکاران آلمان، گفت که آلمان به «نیروهای ماهر و کار بیشتری از خارج از کشور» نیاز دارد.
او گفت: «تجارت آلمانی میخواهد کارگران سوری را نگه دارد.»
ماری کریستین اوسترمن، رئیس انجمن شرکتهای خدمات خانگی هم گفته است که بسیاری از شرکتها به «کارگر خوب و واجد شرایط» متکی هستند.
او افزود که آنها در آموزش پناهندگان سوری سرمایه گذاری کردهاند تا کمبود کارگران ماهر و غیر ماهر را جبران کنند. آنها نباید اخراج شوند.
این در حالی است که دولت آلمان به تازگی اعلام کرد که تا اطلاع ثانوی بررسی درخواست پناهندگی مهاجران سوری را به دلیل نامشخص بودن وضعیت سوریه متوقف میکند.
بی تردید ساقط شدن حکومت مرکزی در سوریه پیامدهای بسیاری برای خاورمیانه به همراه خواهد داشت. با این حال، اکنون پناهجویان سوری در اروپا بیشترین تاثیر را از این مسئله شاهد بودهاند.
پیشتر، آژانس پناهجویان سازمان ملل متحد اعلام کرد دهها هزار پناهجوی سوری در اروپا اکنون در شرایط نامعلومی به سر میبرند.
منبع: الجزیره