باشگاه خبرنگاران، مرضیه السادات حسینی راد؛ روز ۵ شنبه است ومیهمانان همایش به تازگی از راه رسیدهاند اسامی که ثبت میشود سه گروه بزرگ مهمان همایش مشخص میشود.
کارکنان مرکز بهداشت برخی شهرستانهای استان، فعالین طب سنتی و ایرانی و مربیان جلسات قرآنی استان دریک همایش با محوریت سلامت گردهم آمدهاند تا راهکارهای سالم بودن را باهم یاد بگیرند.
اساتید که صحبتها را شروع میکنند مباحث رنگ تازهای میگیرد جز طب سنتی وایرانیها که مباحث برایشان تکراری است دو گروه دیگر با تعجب و دقت به مباحث توجه میکنند.
اجرای زنده و پویای اساتید و شرکت دادن حضار در مباحث سلامت شورتازهای به همایش داده است.
مباحثی همچون تحرکهای سالم و بر مبنای علم و البته روایات اهل بیت همچنین نوع غذا خوردن وجویدن زیاد غذا تا ساعات خواب و بیداری و تنفس وتعبد مبنای گفتگوهاست.
مدیرکل امور بانوان وخانواده استانداری کرمان نیز به جلسه سلامت آمده است.
مریم السادات طباطبایی در این همایش با اشاره به فعالیتهای موثر انجمن تغذیه سالم کرمان ازفعالان عرصه سلامت به عنوان جهادگران این عرصه یاد کرد.
وی گفت: ترویج سبک زندگی سالم نیاز امروز جامعه ماست و چه خوب است که این نوع سبک زندگی در بین خانوادهها رایج شود.
به ساعات نماز نزدیک میشویم و بعد از آن قرار است یکی از غذاهای طب سنتی را به میهمانان ارائه کنیم.
آبگوشت متنجنه (امام حسینی) خوشمزهای که به نیت سلامت امام زمان پخته شده است روی میز قرار میگیرد و در کنار آن نان با آرد کامل و دوغ محلی همراه با مصلحات توزیع میشود.
بعد از صرف ناهاراستاد میهمان ازانجمن تغذیه وسلامت کشور قرار است صحبت کند .
مسعودی کیااز اساتید و مدرسین مرکز سلامت کشور گفت: بخشی از طرحی که درحوزه سلامت توسط تشکلهای مردمی در روستاهای کشور درحال اجرا است باعث کاهش مصرف دارو و کمتر بیمارشدن افراد میشود.
وی از کاهش ۶۰ درصدی مراجعه به پزشکی و کم شدن مصرف خودسرانه دارو در راستای این طرح مردمی خبر دادو گفت: به سبب برکات بالای این طرح آن را در سطح استان ادامه خواهیم داد.
پذیرایی میان وعده همایش دمنوش گیاهی به همراه کلمپه کرمانی است.
جمعی از ماماها وکادر درمان نیز که با برخی مفاهیم آشنایی ندارند سوالاتشان زیاد است و دور اساتید را میگیرند.
زمان همایش در دو ساعت پایانی به ۵ کارگروه خانواده سالم، سلامت روح و روان، رسانه وفضای مجازی، حیات طیبه ومحصولات سالم وارگانیک تقسیم میشود وشرکت کنندگان براساس نیازی که دارند به کارگروهها میروند وبحث و تبادل نظر باحضور اساتید آغاز میشود.
همایش به پایان رسیده است، اما نهضت مردمی نوپای سلامت تازه شکل گرفته است و سئوالات زیادی درخصوص تغذیه سالم، نحوه تربیت فرزند، سلامت خانوار، نحوه وچرایی تولید محصولات سالم، فضای مجازی و ... در ذهن حضار شکل گرفته است که بقیه مباحث مقرر میشود در قالب گروههایی در فضای مجازی دنبال شود تا برکات آن به زندگی مردمی که درجامعه هدف این فعالان سلامت قرار دارند؛ جاری شود.
درپایان همایش از جوانترین مادربزرگ با ۳۹ سال سن تجلیل میشود همچنین بین مادران با ۳ فرزند وبالاتر قرعه کشی انجام و جوایزی به آنان اهدا میشود.
تجلیل ازحکیم کرمانی با ۴۰ سال سابقه کار بخش پایانی همایش است و این چنین است تشکیل حلقههای میانی سلامت که دغدغه مقام عظمای ولایت است در کرمان جوانه میزند.