باشگاه خبرنگاران جوان؛ آذر عسکرپور ـ ایمان کریمقاسمی گفت: برداشت زعفران از ۷۰ هکتار از مزارع شهرستان رابر از اواخر آبان ماه شروع شده است و همچنان ادامه دارد.
وی به شرایط آب وهوایی و ارگانیک بودن این محصول اشاره کرد و افزود: زعفران این منطقه عطر و بوی منحصربهفردی دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رابر تصریح کرد: اکثر محصول تولید شده، از سوی گردشگران خریداری و بخشی هم به مرکز استان و سایر استانها ارسال میشود.
کریمقاسمی پیش بینی کرد، تقریبا ۳۵۰ کیلوگرم محصول زعفران در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شود.