مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت:در استان امسال ۱۷۰۰ تن زیتون برداشت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ رضوان پاک منش - شرط اول در کشاورزی برای کاشت یک محصول این است که آن محصول با شرایط اقلیمی منطقه سازگاری داشته باشد یا به عبارت دیگر باید با توجه به آب و هوای منطقه محصول مناسب را انتخاب کرد تا بتوان بهترین محصول را برداشت کرد. یکی از محصولات باغی مهم و اقتصادی، درخت زیتون است که پیش از کاشت آن باید آب و هوای مناسب برای درخت زیتون را به درستی شناسایی کرد سپس آن را در اقلیم مناسب کاشت کرد تا بتوان به بهترین بازدهی از آن دست یافت.

فراوری، یکی از مهم‌ترین مراحل در صنعت زیتون، است. فرآوری این محصول نه‌تنها باعث افزایش ارزش افزوده می‌شود، بلکه فرصت‌های شغلی و اقتصادی زیادی را نیز ایجاد می‌کند.

واحد‌های فرآوری زیتون در لرستان در حال توسعه هستند. ظرفیت این واحد‌های فرآوری حدود ۱۳ هزار تن در سال است و فرآوری محصولات مختلف زیتون مانند روغن زیتون، زیتون کنسرو، ترشیجات و شوریجات را انجام می‌دهند.

محمد حسن کیانی فر مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت:سطح کشت زیتون در استان بیش از ۵۰۰ هکتار است.

وی افزود: در استان امسال ۱۷۰۰ تن زیتون برداشت شده است که حدود ۵۷۰ تن به خارج استان صادر شده است.

کیانی بیان کرد: بخش اعظم تولید زیتون در استان توسط کارگاه‌های داخلی به انواع مختلف تریشجات، شوریجات، کنسرو و روغن زیتون فراوری می‌شود.

برچسب ها: زیتون ، لرستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.