رئیس فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی گفت: آمار قابل استنادی راجع به جمعیت کم تحرک در کشور نداریم، اما شواهد نشان می‌دهد وضعیت فعالیت بدنی مردم به شدت کاهش یافته که نگران کننده است.

احمد گواری روز سه شنبه در مجمع انتخابات هیات آمادگی جسمانی و تندرستی کردستان در سنندج اظهار کرد: ماشینی شدن زندگی و توسعه تکنولوژی از دلایل اصلی کم تحرکی در جامعه شده است.

وی افزود: تکنولوژی با وجود ویژگی‌های خوبی که دارد، از طرف دیگر، روی فعالیت بدنی و تحرک اقشار مختلف مردم و سلامت جامعه تاثیر منفی گذاشته است.

رئیس فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی یادآور شد: با توجه به اینکه اغلب کار‌ها به وسیله ماشین انجام می‌شود، این وضعیت عامل بسیاری از مشکلات و بیماری‌ها در بین مردم، حتی کودکان شده است.

گواری، کم تحرکی را عامل بیماری‌هایی مانند چاقی، دیابت، درد مفاصل و ضعف عضلات دانست و گفت: این شرایط، هزینه‌های درمانی را بر مردم تحمیل کرده است؛ بنابراین باید در زمینه ترویج آمادگی جسمانی و تقویت سلامت جامعه با جدیت ورود کرد.

وی با بیان اینکه آمادگی جسمانی جزو حیاتی‌ترین اجزای سلامت مردم است، افزود: سلامت مردم، مکمل امادگی روانی و ذهنی است و باید به آن توجه ویژه داشت.

رئیس فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی اضافه کرد: بهداشت جهانی امروزه سلامتی را نه فقط در بحث آمادگی جسمانی، بلکه در ذهن و روان اجتماعی می‌داند و باید بتوانیم این مهم را محقق کنیم.

گواری ادامه داد: آمادگی جسمانی رشته‌ای است که به تازگی مستقل شده ولی در استانی مثل کردستان با کمترین امکانات و با همت رئیس هیات و اعضای آن در گذشته، تلاش خوبی در زمینه جذب مخاطب و ارتقای سلامت مردم شده است.

وی تاکید کرد: آمادگی جسمانی پایه و اساس همه رشته‌های ورزشی است و در بحث سلامت و تندرستی جامعه و توسعه قهرمانی نقشی بسیار تاثیرگذار دارد.

رئیس فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی افزود: ماموریت ما در فدراسیون و هیات‌های استانی، توسعه آمادگی جسمانی در بین مردم است و معتقدیم دستیابی به یک جامعه سالم و فعال با کسب امادگی جسمانی مطلوب، فراهم می‌شود.

گواری به این هم اشاره کرد که این فدراسیون و ادارات کل ورزش و جوانان به تنهایی قادر به ارتقای سلامت جامعه نیستند و همه دستگاه‌های مرتبط و دولتی باید در این زمینه ورود کنند.

وی یادآور شد: در مرکز، تفاهم نامه با ورزش دانشجویی و دانش آموزی و نیرو‌های مسلح امضا کردیم و شنبه هفته آینده با ورزش کارگری نیز تفاهم نامه منعقد می‌کنیم.

رئیس فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی افزود: این تفاهم نامه باید در شهرستان‌ها نیز پیگیری و با نهاد‌های مرتبط همکاری برای ارتقای سلامت مردم وجود داشته باشد.

گواری با بیان اینکه آمادگی جسمانی کاربردی است، ادامه داد: با سایر فدراسیون‌ها نیز مکاتیه کردیم تا برای هر رشته مربی مخصوص تربیت شود که نقش مهمی در توسعه ورزش قهرمانی خواهد داشت.

وی از رئیس هیات آمادگی جسمانی و تندرستی کردستان خواست از تمام ظرفیت‌ها به بهترین شیوه برای توسعه آمادگی جسمانی در استان بهره گیرد.

رئیس فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی یادآور شد: سال گذشته ۳۷۱ هزار و ۶۰۰ ورزشکار سازمان یافته در کشور داشتیم که راضی کننده نیست ولی مقام سوم را بین فدراسیون‌ها کسب کردیم.

فعالیت بیش از سه هزار ورزشکار سازمان یافته در رشته آمادگی جسمانی

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان هم اظهار کرد: آمادگی جسمانی تنها هیاتی است که به طور مستقیم با سلامت و تندرستی آحاد جامعه ارتباط دارد.

آمنه غلام ویسی افزود: پایه سلامت جامعه این هیات است و هر چه بیشتر تقویت شود، نقش مهمتری در ارتقا سلامت جامعه ایفا خواهد کرد.

وی منشا اغلب بیماری‌های جسمی را کم تحرکی دانست و اضافه کرد: با توجه به اینکه این هیات بیشترین ورزشکار سازمان یافته را دارد، در ترویج فرهنگ آمادگی جسمانی می‌تواند بسیار موثر باشد.

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان ادامه داد: در حال حاضر سه هزار و ۸۵ ورزشکار سازمان یافته در رشته آمادگی جسمانی و تندرستی در استان فعالیت دارند که امسال قطعا این رقم افزایش خواهد یافت.

غلام ویسی بر لزوم حمایت دستگاه‌های مرتبط از جمله دانشگاه علوم پزشکی کردستان از هیات آمادگی جسمانی تاکید کرد و گفت: هر چقدر این همکاری بین دستگاه‌ها و هیات بیشتر باشد، سلامت جامعه ارتقا خواهد یافت.

وی خواستار حمایت بیشتر فدراسیون از هیات آمادگی جسمانی و تندرستی کردستان شد و افزود: سرمایه گذاری روی سلامت جامعه، باعث کاهش بیماری‌ها و هزینه‌های درمانی می‌شود.

در مجمع انتخابات هیات آمادگی جسمانی و تندرستی کردستان، فریبا طیری با کسب ۲۳ رای از ۲۵ رای ماخوذه، به عنوان رئیس جدید این هیات انتخاب شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.