معاون سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزیر نیرو گفت: سندبخشی هوش مصنوعی وزارت نیرو ابلاغ شد.

معاون سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزیر نیرو در نوزدهمین گردهمایی مشاورین امور زنان و خانواده صنعت آب و برق که روز‌های ۲۲ و ۲۳ آبان‌ماه جاری در استان اصفهان در حال برگزاری است، با اشاره به این که وزارت نیرو اولین دستگاهی که «سند بخشی هوش مصنوعی» را با الهام از سند ملی هوش مصنوعی و با هدف بکارگیری داده‌های موجود در صنعت آب و برق و بکارگیری از فناوری در مدیریت بهینه مجموعه تدوین کرده گفت: این سند مهم نیز در هفته جاری توسط وزیر نیرو ابلاغ شد


مریم کارگرنجفی افزود: بر اساس این دستورالعمل و با هدف شایسته‌گزینی، کمیته انتخاب و انتصاب مدیران در کلیه شرکت‌های صنعت آب و برق تشکیل خواهد شد و ملاک‌های مدنظر دولت محترم چهاردهم در جوان‌گرایی و استفاده از ظرفیت بانوان در این دستورالعمل لحاظ شده است.


وی با تاکید بر ارائه خدمات مطلوب و پایدار به مردم، گفت: مجوز «جایزه کیفیتِ بخشی آب و برق» از سازمان ملی استاندارد ایران اخذ شده و بر این اساس به زودی از نظامنامه این جایزه رونمایی می‌شود. همچنین با همکاری سازمان ملی استاندارد از امسال ارزیابی کیفی خدمات شرکت‌های دولتی و غیردولتی، سازندگان، پیمانکاران، تولیدکنندگان و مشاوران فعال در حوزه آب و برق صورت می‌گیرد تا علاوه بر ایجاد رقابت بین شرکت‌ها در ارائه خدمات کیفی، ارتقا رضایتمندی مردم و مشترکین بیش از گذشته فراهم شود.


کارگر نجفی خاطر نشان کرد: ۱۷۶ هزار نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم در قالب ۱۷۳ شرکت، سازمان و مؤسسه در مجموعه وزارت نیرو مشغول به فعالیت هستندو بازنگری آئین‌نامه نیازسنجی شرکت‌های وابسته (غیردولتی) با هدف ساماندهی و جذب نیروی انسانی و نظام‌مند نمودن برگزاری آزمون‌های استخدامی مربوطه در دستور کار قرار دارد.


مشاور امور زنان و خانواده وزیر نیرو هم در این مراسم گفت: هم اکنون ۱۱۵ نفر از بانوان عضو هیأت مدیره شرکت‌های تابعه وزارت نیرو هستند و انتظار می‌رود با آموزش‌های کاربردی و توانمند سازی، شاهد ارتقای جایگاه بانوان در شرکت‌ها باشیم.


سمیه خداپرست با اشاره به تشکیل شورای راهبری امور زنان و خانواده گفت: مشاورین امور زنان و خانواده صنعت آب و برق می‌توانند نقش کلیدی در برنامه‌های راهبردی شرکت‌ها داشته باشند که این مستلزم حمایت مدیران عامل شرکت هاست.


مدیرعامل آبفای استان اصفهان نیز گفت: هم اکنون ۳۰۰ بانو در شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان مشغول به فعالیت هستند که در سال‌های اخیر درصدد ارتقای جایگاه آنان بوده ایم و تحکیم بنیان خانواده‌ها نیز از اهمیت بسزایی برخوردار است.


حسین اکبریان ارتقای مهارت شغلی بانوان را بسیار مهم برشمرد و خاطر نشان ساخت: با اشتراک گذاری تجربیات می‌توان ارتقای مهارت شغلی بانوان را رقم زد که این مهم در نهایت، بالندگی صنعت آب و برق را در کشور به همره دارد.

وی خدمات شرکت‌های آب و برق را شبانه روزی خواند و گفت: فعالان صنعت آب و برق به صورت شبانه روزی در تلاش هستند تا خدمات پایدار به مردم ارائه شود و مردم هم با مدیریت مصرف بهینه، وزارت نیرو را در خدمات رسانی پایدار همراهی می‌کنند تا بر این ناترازی انرژی در استان و به تبع آن در کشور غلبه کنیم.

در ادامه این گردهمایی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان نیز اظهار داشت: تلاش دشمنان برای آسیب به ظرفیت حوزه زنان و خانواده همچنان ادامه دارد و باید حوزه زنان و خانواده نقش خود را در خانواده و جامعه ویژه‌تر بداند تا دشمن موفق به آسیب زدن به بنیان خانواده‌ها نشود.

مرضیه استکی افزود: زنان در ایران اسلامی نشان دادند که در هر نقشی که باشند بهترین عملکرد را از خود نشان می‌دهند که در این میان بانوان شاغل در صنعت آب و برق از این قاعده مستثنی نیستند.

منبع: مهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.