میری مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان در مراسم اغاز به کار این کارگاه گفت: براساس آمایش سرزمین و الگوهای استان بدنبال کشف استعدادهای مناطق بودیم تا با شرایط خاص منطقه و نقطه قوت و توانمندیهای که هر منطقه میتواند داشته باشد در ایجاد اشتغال پایدار کمک رسان باشیم.
وی افزود: برای دستیابی به این هدف به فکر توسعه کارهای صنایع دستی و مشاغل خانگی در این بخش افتادیم و این با توجه به شرایط بحرانی آب در استان است که باید مقداری از تمرکزمان را در صنایع دستی و گسترش مشاغل خانگی بکار گیریم.
وی بیان کرد: برای رونق بخشیدن به مشاغل خانگی با تعدادی دار قالی و اعزام مربی از شمال استان به این بخش ۱۵ نفر از مددجویان را برای خودکفایی در رشته قالی بافی آموزش خواهیم داد که با پایان دوره آموزشی هر مددجو صاحب یک دار قالی برای بافندگی خواهد شد.
مدیر کل کمیته امداد استان همچنین گفت: نکته حائز اهمیت این است که خرید فرش از این مددجویان تضمینی است و هر فرش ۶متری به مبلغ ۵۰ میلیون تومان از آنها خریداری خواهد شد.
وی افزود: علاوه بر فرش در حوزه سوزن دوزی پرورش ماهیان سردآبی و آبزیان در حوزه شهرستانهای خاش میرجاوه و بخش نصرت آباد کارهای خوبی انجام شده و این اقدامات بر اساس همان طرح آمایش سرزمین صورت میگیرد.