مدال آور طلای المپیاد جهانی ۲۰۲۴ زیست شناسی گفت: رشته پزشکی دانشگاه تهران را انتخاب کرده‌ام.

پوریا نوری نیارکی، مدال آور طلای المپیاد جهانی ۲۰۲۴ زیست شناسی با حضور در برنامه باشگاه دانشمندان جوان ضمن اشاره به المپیاد سال جاری و نتایج آن گفت: خوشبختانه ما تیم خوب و شادی بودیم و به هم روحیه می‌دادیم. ما ۴ نفر بودیم که همواره به هم روحیه می‌دادیم و همین روند زمینه موفقیت ما را فراهم کرد.

وی در ادامه بیان کرد: در گروه ۴ نفره ما آرش صمدی، محمدرضا یزدخواستی و سپهر چاچی بودند و دکتر محمد کرام‌الدینی سرپرستی تیم را بر عهده داشت و ما توانستیم از روز ۱۷ تیر مسابقات را به صورت رسمی آغاز کنیم و در نهایت در این دوره از مسابقات جهانی زیست، ۲ مدال طلا و ۲ مدال نقره کسب کردیم.

مدال آور طلای المپیاد زیست شناسی ۲۰۲۴ همچنین اظهار کرد: از آن جایی که بر اساس قانون قرار است بدون کنکور وارد دانشگاه شویم، بنده رشته پزشکی دانشگاه تهران را انتخاب کرده‌ام و به امید خدا در نیم سال بعدی درس را آغاز می‌کنم. البته معمولاً افرادی که پزشکی می‌خوانند در سال‌های آخر تحصیل در بیمارستان‌های مختلف تقسیم می‌شوند تا کارآموزی کرده و دروس را به صورت تجربی و عملی نیز یاد گیرند و به بیان دیگر تخصص خود را کامل کنند و من از حالا به این مهم می‌اندیشم که چه تخصصی را دنبال کنم. 

پوریا نوری نیارکی عنوان کرد: زیست شناسی در زندگی من نقش مهمی دارد. همان‌طور که یک زیر دریایی برای این که زیر آب برود باید تانک توازن خود را پر از آب کند و سنگین‌تر شود تا طبق قوانین فیزیک زیر آب برود؛ در زمانی که نیاز به بالا آمدن است با تخلیه آب از دریچه‌های خروج آب در زیر تانک و پر کردن تانک توازن با هوا سبک‌تر شده و به سمت سطح آب می‌آید و این روند نمونه‌ای از زندگی ما انسان‌ها است.

وی ادامه داد: در راستای علایق شخصی‌ام باید بگویم که حقیقتاً در میان حیوانات به دلفین‌ها علاقه بسیاری دارم؛ چرا که سبک زندگی و ارتباط خاصی با یکدیگر دارند که جای تأمل دارد. چرا که بسیار با هوش هستند و توانایی یادگیری بالایی هم دارند که این روند برای من بسیار جذاب و خاص است. 

مدال آور طلای المپیاد زیست شناسی همچنین گفت: من علاقه زیادی به داروین و دانشمند قرن نوزدهم یعنی مندل دارم که قانون مندل را روی کار آورد. قانون مندل که توسط گرگور مندل، کشیش اتریشی بیان شد، شامل سه مورد قانون تفکیک ژن‌ها، قانون جور شدن مستقل ژن‌ها و قانون غالبیت است. این قوانین که حاصل آزمایش‌های مندل بر روی گیاه نخودفرنگی است، قوانین حاکم بر انتقال صفات وراثتی هستند. با بیان و تأیید این قوانین، مندل به عنوان پدر علم ژنتیک معرفی شده است.

پوریا نوری نیارکی در پایان سخنان خود متذکر شد که امروزه شاهد گسترش فزاینده هوش مصنوعی در سراسر جهان هستیم و این هوش کمک‌های بسیاری هم به بشر کرده است؛ اما امیدوارم این روند باعث رباتیک و مصنوعی شدن زندگی بشر نشود و آسیبی بر روند زندگی انسان و طبیعت وارد نکند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۹ ۱۶ آبان ۱۴۰۳
موفق باشند بهتر است تحصیلات خود را به موازات پزشکی در زیست شناسی هم ادامه دهند
آخرین اخبار