آقای خسروی اظهارداشت: ۷ واحد تولیدی قارچخوراکی در شهرستان بن فعال هستند که ۵ واحد آن با مجوز مشاغل خانگی و ۲ واحد به صورت صنعتی با مجوز نظام مهندسی فعالیت میکنند و قارچ دکمهای را در ۶ دوره از سال برداشت میکنند.
وی افزود: واحد تولیدی ۱۲ سالن در شهر وردنجان که پس از ۷ سال وقفه در تولید در سال جاری مجددا آغاز به کار کرده با ظرفیت تولید ۶۰۰ تن در سال و با ۱۵ نیروی کار مشغول به تولید است.
خسروی اضافه کرد: قارچ سرشار از پروتئین بالا، ویتامین، مواد معدنی، آب و فیبر است که به سلامت هرچه بیشتر بیماران مبتلا به دیابت کمک میکنند.
وی ادامه داد: این ماده غذایی چربی و کلسترول ندارد و مقدار کمی کربو هیدرات را در خود جای داده است.