خانم‌های بالای ۵۰ سال با خوردن مواد حاوی کلسیم بیشتر مراقب پوکی استخوان باشند.

پوکی استخوان به عنوان یک بیماری خاموش در جامعه مطرح است که در این بین خانم‌های بالای ۵۰ سال باید بیشتر مراقب این بیماری باشند .
دکتر میرشفیعی رئیس گروه بیماری‌های غیر واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گفت: دلیل اصلی پوکی استخوان افزایش سن، کمبود بعضی ویتامین‌ها، عوامل ژنتیکی و مصرف بعضی دارو‌های خاص است.
جودکی کارشناس بیماری‌های غیرواگیر هم با اشاره به اهمیت رژیم غذایی در طول روز گفت: البته اصلاح عادات غذایی باید از دورت کودکی مد نظر قرار گیرد.
دکتر آذربانی هم در این خصوص گفت: تغذیه سالم و رژیم غذایی غنی از کلسیم از جمله لبنیات و ویتامین «د» در پیشگیری از بیماری پوکی استخوان مؤثر است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.