شالبافیان با بیان اینکه شهرستان مرند دارای ظرفیتهای متنوع گردشگری است گفت: شهرستان مرند میتواند به قطب گردشگری ،کشاورزی و فرهنگی تاریخی تبدیل شود.
وی با اشاره به موقعیت منحصر به فرد تزانزیتی شهرستان مرند افزود: خوشبختانه پروژههای سرمایه گذاری خوبی در حوزههای اقامتی و مجتمعهای خدماتی و رفاهی در حال انجام است.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: برخی از حوزههای تاریخی شهرستان مرند اعم از مساجد، قلعهها و کاروانسراها نیاز به تامین اعتبار جهت اتمام طرح مرمت دارند.
شالبافیان افزود: بر اساس توافق نامههای قبلی وزارتخانه، تامین اعتبار طرحهای مرمت سازی براساس برنامه هفتم توسعه انجام خواهد گرفت.
وی قلعه تاریخی یالدور مرند را یکی از نمادهای غنای فرهنگی و تاریخی شهرستان مرند عنوان و خاطرنشان کرد: در محوطه این قلعه طرحهایی در حال اجرا است تا فضا برای بازدید عموم این قلعه فراهم شود.
شالبافیان در خصوص تبدیل نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان مرند به اداره نیز گفت: در ابتدا باید الزامات ساختاری و مالی اداره بودن به وجود بیاید در همین راستا وزارتخانه پیگیر انجام مراحل تبدیل وضعیت میباشد.